Chcete byť nesmrteľní alebo aspoň dlhovekí? Príklady dokazujú, že sa to dá
18 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

Ota  Veselý je český bloger, člen združenia Národných síl. Aliancia sa hlási k prirodzenej evolúcii a vyzdvihuje človečenstvo. Spolu s priaznivcami poukazuje na mnohé aspekty, ktoré nám bežne a zbytočne skracujú život.


"Chlapík, ktorému lekári predpovedali už iba pár mesiacov života, vo veku 60 rokov odišiel umrieť do jeho pôvodnej vlasti, do Grécka." Začína blog na portáli czechfreepress.cz Ota Veselý.



Nejak zázračne ožil

"Tam sa z toho nejako ‘zázračne’ dostal - pracoval v záhradke, začal pestovať hrozno, pravidelne krivkal do kostola. A teraz má už 97rokov a veselo si žije ďalej. Ten doktor, čo mu predpovedal, že veľmi skoro zomrie, už zomrel. Áno, títo ‘zázračne’ uzdravení jedia zeleninu, olivy, ale tiež pijú víno, fyzicky pracujú. Posedia si s priateľmi, pijú kávičku, spievajú a tancujú. Nestresujú sa. Majú napríklad málo vecí, peňazí, ale žijú nielen pre seba, ale aj pre ostatných."



Mnohí trpia úplne zbytočne

Ota Veselý v citovanom blogu jednoznačne tvrdí, že "veľa ľudí zbytočne trpí. Boja sa pravdy, boja sa žiť aj umierať. A všetko okolo nich je potom stále smutnejšie. Odpoveď na otázku, prečo, je zrejmá. V úsilí o svoje hmotné blaho ľudia zabúdajú na božské princípy. To znamená, že opúšťajú ušľachtilé rysy človeka. To sú svedomie, slušnosť, štedrosť, príjemnosť, nezištnosť, ctenie pravdy, túžba po poznaní a v prvom rade naháňanie sa za peniazmi."

Ota Veselý varuje, že "človek sa však nemôže modliť k peniazom. Takí ľudia sú potom privádzaní späť k svojej božskej prirodzenosti prostredníctvom krízových situácií, závažných ochorení. A ak sú všetky metódy, ktoré ‘Vesmír’ použije nevypočuté a príslušný človek na ne nereaguje, tak sú z pozemskej roviny postupne ‘odstraňovaní’."
Čas a skutky

"Môžete stretnúť tridsaťročného starca alebo deväťdesiatnika mladíka s chuťou stále niečo tvoriť a dozvedať sa stále nové veci. Ich dĺžka života nie je meraná časom, ale tým, akými skutkami naplní život. A ako prispejú k šíreniu Svetla poznania. Vesmírna inteligencie nadeľuje zdravie a roky tým , ktorí s ňou žijú v súlade, načúvajú svojmu srdcu, svedomiu a neslúžia len svojmu spaľujúcemu egu, ktoré im ‘na oplátku’ rýchlo odškrtáva z kalendára pridelené roky." Píše ďalej Veselý.

"Každý dobrý skutok, úmysel, prívetivé slovo sú ako bižutéria, ktorú si každý deň navliekame na krk a ktorá nás potom ochraňujú pred predčasným starnutím, bezmocnosťou, nevedomím a ničotou." Obrazne no vážne vysvetľuje autor blogu na webe czechfreepress.cz Ota Veselý.

RADY doktora Šucha ako liečiť COVID-19 doma a vyhnúť sa tak boju o život v nemocnici
Všade okolo nás je asi najfrekventovanejším slovíčkom COVID. Vláda ním straší tak, že obyčajný smrteľník je vyplašený už pri bežnej nádche. Ísť do nemocnice na koronavírus sa pre mnohých rovná smrti. Ako sa tomu dá predísť? Doktor Slavomír Šuch... Čítať ďalej
18 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Chcete skúsiť žiť dlho?

Potom musíte "čo najskôr zmeniť svoj minulý materialistický životný štýl. Len tak si uchováte po celý život dobrú kondíciu, pevné zdravie a príťažlivý zjav."

"Je potrebné denne piť aspoň dva až tri litre čistej, filtrovanej vody a dbať na správne zloženie svojej potravy. Nejesť alebo aspoň čo najviac obmedziť cukor, bielu múku, mäso, ale dospelí aj mlieko. A nahradiť všetko ovocím, ale najmä zeleninou, pritom by mala živá zložka potravy tvoriť aspoň 50 percent konzumovanej stravy."

"Nerozčuľovať sa, odstrániť stres, strach, pocity viny zo svojho života a nahradiť to veľkorysosťou, vďačnosťou a spolupatričnosťou."
A ešte čosi

"Nezraňujte seba ani druhých, ale veselo a pokojne kráčajte životom. Odpúšťajte a nenoste v sebe krivdy. Pozitívne myslite, hovorte a konajte, pretože na čo človek zameriava svoje vedomie, tým sa tiež stane."

Rovnako dôležité je počúvať a vnímať čo najviac pozitívne vnemy a zároveň sa vyhýbať všetkým negatívnym, násilným a krvavým informáciám, správam, seriálom a filmom. Tými nás súčasná temná spoločnosť zámerne zásobuje a cielene ponúka preto, aby nás čo najviac zrazila na kolená a následne ovládla. Uvedomte si, že každý je dnes tým, čo si myslel včera, a bude zajtra tým, čo si myslí dnes." Píše a varuje český bloger Ota Veselý.

(Medzititulky red. HD, text je redakčne upravený, originálna verzia tu.)

Ako WHO prevzala velenie nad svetom (Valentín Katasonov) 
Komentár Valentína Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
18 | 09 | 2021 | Zuzana Perželová