Šokujúci predoperačný príbeh Lucie. „Choďte do pr*ele aj s tými vašimi testami ktoré nie sú presné!“
17 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Myslíte si, že keď idete na PCR testy, že sa dozviete skutočnú pravdu o tom, či ste na COVID-19 pozitívni alebo negatívni? Omyl! Tieto testy, rovnako ako sú antigénové, sú iba informatívne a častokrát nepresné.


Antigénové a PCR testy už skritizoval nejeden vedec, odborník či lekár zo zahraničia. Mnohí tvrdia, že tieto testy sú nepresné, takže informácie z nich nie sú na ochorenie človeka na COVID-19 relevantné. Že to tak skutočne je potvrdzuje aj status na facebookovom profile Ženy držia spolu, kam napísala Lucia Mináriková svoju skúsenosť s PCR testami.
Koľko ľudí označili, že sú pozitívny, a pritom ani koronu nemali? Je to svinstvo!

„Tak a teraz mi toto vysvetlite. Včera (streda 15.9. – pozn. red.) som išla na operáciu, tak som deň predtým absolvovala PCR test v Pezinku,“ začína svoj status Lucia a dodáva: „Na zákrok, ktorý bol dôležitý a dlho som naň čakala, mi prišiel výsledok testu. A? Akože fakt som pozitívna?“ Zhrození lekári jej chceli pomôcť a zoperovať ju, tak jej spravili v Bratislave antigénový test. „A ten bol negatívny. Spravili mi aj PCR a výsledok? Som negatívna! Ako si toto môžu dovoliť?“ pýta sa Lucia.



„Koľko ľudí takto označili, že sú pozitívny, a pritom ani koronu nemali? Je to svinstvo! Len budú zafarbovať okresy a ani to tak vôbec nemusí byť. Som z toho znechutená,“ konštatuje Lucia, ktorá na samý záver poriadne drsne pridáva: „Choďte do prdele aj s tými vašimi testami ktoré nie sú presné! Keby som mohla, tak to pošlem Mikasovi, čo by mi k tomu povedal.“

Šokujúce VIDEO doktora Hodkinsona: Neriskujte svoj život a život svojho dieťaťa očkovaním!
Proti očkovaniu na COVID-19 experimentálnymi vakcínami sa postavili už mnohé svetové vedecké a lekárske kapacity. Žiaľ, naša vláda aj vlády iných štátov počúvajú len tých, ktorí tvrdo presadzujú očkovanie. Jedným z tých, ktorí sú zásadne proti, je... Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik