Slovenska sa zmocnili reálni psychopati! Treba ich zavrieť do kazajky, tvrdí Blaha
17 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

V našom parlamente včera zasadal Výbor pre obranu a bezpečnosť, na ktorom sa prerokovávala aj situácia, ktorá panuje v našich bezpečnostných zložkách. A v nich je to skutočne „zaujímavé“, o čom svedčia zatýkania elitných vyšetrovateľov z NAKA.


Otvorená vojna v polícii medzi NAKA a Inšpekčnou službou už zrejme prekročila pomyselnú hranicu istej tolerancie, a tak sa ňou musel zaoberať aj náš parlament. Nikto z kompetentných sa však odstúpiť z funkcie nechystá, čo v statuse skritizoval podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha. Prirodzene, pridal aj niekoľko svojich „postrehov“ týkajúcich sa boja s mafiou, o ktorej šéf OĽaNO Igor Matovič s obľubou hovorí.
Mafiou už nie je len Fico a Smer, ale každý vyšetrovateľ, ktorý dodržiava zákon

Po včerajšej bezpečnostnej rade by podľa Blahu v každej európskej krajine padali hlavy. U nás nie. „U nás sa idú meniť zákony, aby sa do bodky naplnili psychodelické halucinácie šialeného ministra financií,“ skonštatoval v úvode smerák a dodáva: „Len si predstavte, čo by sa dialo, keby tu normálne fungoval štát. Odvolali by ministra vnútra, prípadne šéfa špeciálnej prokuratúry. Okamžite.“ Tí totiž, podľa neho, nesú politickú a zrejme i osobnú zodpovednosť za manipuláciu vyšetrovania, za ktorú súd poslal do väzby viacerých elitných vyšetrovateľov NAKA.

„Dôvera v políciu je na bode nula a existuje vážne podozrenie, že bezpečnostných zložiek sa zmocnila mafia. Prirodzene - malo to zatriasť vládou. Ale žijeme na Slovensku a vládne tu miestny magor, ktorý vyniká v jedinej intelektuálnej disciplíne - má priam kúzelnú schopnosť v každej jednej vete na tlačovke povedať slovo „mafia“ alebo „hydra“. Úplne v každej,“ pridáva podpredseda z prachu mohutne sa zdvíhajúceho Smeru-SD.

Blaha: Oni už všetci vedia, že prehrali. Kedy si príde spravodlivosť aj po Mikulca a Lipšica?
Zadržania a posadenie do väzby elitných vyšetrovateľov z NAKA, ktorí mali pod palcom tie najzávažnejšie trestné činy, zrejme poriadne zatriaslo koalíciou. Jej slová o rozviazaných rukách polície teraz naberajú úplne iné kontúry. Alebo je to len... Čítať ďalej
16 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„V mentálnom svete Matoviča a tej jeho Salarabandy funguje spravodlivosť takto: oni si povedia, kto je „mafia“. A potom si do všetkých bezpečnostných orgánov dosadia svojich nominantov, aby túto „mafiu“ pozatvárali. Jednoduchšie než Ku-klux-klan,“ myslí si Blaha a dodáva, že sa ukázalo, že Lipšicove gestapo na NAKA falošne obviňovalo ľudí a súd ich za to zavrel do väzby. „Už mafiou teda nie je len Fico a Smer. Už je mafiou aj každý vyšetrovateľ, ktorý dodržiava zákon. A každý sudca. A dokonca aj ich vlastný nominant Žilinka. Všetko samá mafia a hydra. Čo teda treba urobiť? Treba zmeniť zákony tak, aby sa už nemohlo stať, že Lipšicovi a Matovičovi bude niekto oponovať. Žilinku na dereš a sto rán bičom!“ zašpásoval si svojím typickým spôsobom smerák.

Matovič, tvoj čas sa kráti. Karma si dala na čas - ale už prichádza, odkazuje Blaha
Včerajšie zadržanie štyroch elitných vyšetrovateľov z NAKA a tiež dočasného šéfa policajnej Inšpekcie poriadne otriaslo Slovenskom. Aj to ukazuje na fakt, že v našej polícii sa deje niečo obludné. Čo, a kto to má na svedomí, sa zrejme verejnosť... Čítať ďalej
14 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Zrušme všetky zákony, zrušme všetko. A zavrime Fica a celý Smer

„Čomu na tom Žilinka nerozumie? Čo sa na tom inšpekcii nepáči? Ako inak si predstavujú spravodlivosť? Sú to všetko hydry. A mafiáni. A hydry. A mafiáni. Matovič nechápe. Však to povedal jasne. Už je z toho unavený. Od prvého dňa chce jedno - zavrieť Fica. Naučil sa označiť ho za mafiána a hydru,“ pokračuje podpredseda Smeru-SD a na margo svojho šéfa dodáva: „A stále nič. Stále na toho Fica nič nemajú.“ Podľa Blahu teda musí zasiahnuť Matovič, ktorá zvolá bezpečnostnú radu a ide meniť zákony.

„Zvolá pracovnú skupinu na boj proti mafii a hydre. Táto skupina príde s dvoma zákonmi, ktoré vyriešia všetky problémy. Jeden sa bude volať Lex Lipšic. V Lex Lipšic sa zruší generálna prokuratúra, polícia aj súdy. Systém spravodlivosti bude fungovať tak, že Matovič ukáže prstom, vzápätí Tódová napíše článok do Denníka N a Lipšic odsúdi. A šup do basy. Vybavené. Razom bude po mafii. A po hydre,“ píše sarkasticky Blaha a dodáva: „Aby sa nikto nesťažoval, bude existovať odvolací súd. V zložení Záleská, Hrubala, Kliment. Miestny magor si to už predstavuje - konečne mafiu porazí a hydre odreže všetky hlavy.“

Blaha: Čoskoro sa vrátime k vláde a oni to vedia. Spravodlivosť si ich doženie. Tik-tak-tik-tak
Po minuloročných voľbách klesla strana Smere na svoje percentuálne minimum. Po roku a pol je však situácia iná. Oni sa zdvihli z prachu ako bájny Fénix a dnes si opäť trúfajú byť vo vláde. Čítať ďalej
11 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„A potom je tu ešte jeden zákon, ktorý mafiu porazí. Aj hydru, samozrejme. Lex Fico. V ňom sa proste napíše, že Fico má ísť do basy. Žiadne súdy, žiadna prokuratúra, žiaden Žilinka, žiadne prekážky. Proste zrušme všetky zákony, zrušme všetko. A zavrime Fica a celý Smer,“ konštatuje v ďalšej časti statusu rozohnený smerák, podľa ktorého to deväťdesiat pročkov v Národnej rade to strčí rovno do ústavy. Preambula ústavy začne slovami „Fica do basy“. A každý článok ústavy začne slovami „mafia“ a „hydra“. A Matovič bude spokojný,“ konštatuje typicky blahovsky podpredseda Smeru-SD.



„Udatný rytier Igor a jeho Salarabanda konečne porazí mafiu a hydru. Zavrú aj Žilinku, lebo bol slabý vo viere. Aj všetkých policajtov a prokurátorov, ktorí budú pindať. Juj, to bude sveta žiť. Toto tu fakt žijeme. A kým istý minister financií neskončí v psychiatrickej liečebni, kam patrí, tak to tu budeme žiť naďalej. Týchto bude treba zavrieť do kazajky, iné riešenie neexistuje. Tu už nepomôže ani lexaurín. Slovenska sa zmocnili psychopati - už je to nad slnko jasnejšie. Reálni psychopati,“ končí svoj ostrý status Ľuboš Blaha.

Blaha sľubuje: Keď sa vrátime do vlády, všetky svinstvá zrušíme a vrátime ľuďom slobodu
Naše pediatrické lekárske „kapacity“ sa celkom zbláznili. Kým vo svete hromadne odstupujú od očkovania detí, tie naše – naopak. Rozhodli sa, že na Slovensku začneme očkovať proti COVID-19 deti už od 5 rokov. Nie naše detičky, ale toto je už... Čítať ďalej
09 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik