Šialene smutná modelka. Buď je holá, alebo reve
17 | 09 | 2021 I Gabriel Matta

Topmodelka Pavlína Pořizková (56) neprestáva šokovať. Buď sa prezentuje nahá, alebo zverejňuje statusy na ktorých plače. Tentokrát zverejnila na svojom Instagramovom účte, ako plače za svojim mŕtvym manželom!


Česká topmodelka Pavlína Pořizková neprestáva šokovať. Pri pohľade na jej verejnú prezentáciu možno  konštatovať iba to, že nemá práve nejlepšie obdobie a to sa prejavuje aj na jej psychickej kondícií.

Pořízková nemá problém s nahotou a často zverejňuje na sociálnej sieti svoje nahé telo. Strieda to s odhalovaním starnutia, nálad, rôznych grimás a najn ovšie aj plaču v priamom prenose.

Naposledy totiž zdieľala spomienku na svojho zosnulého manžela, ktorý ju vydedil. Pavlína zverejnila foto na ktorej je so svojim manželom Ricom Ocasekom a k tomu pripojila reálne video, na ktorom za ním plače.

Pavlína je výnimočná tým, že svoje emócie a nálady netají. A spomienka na milovaného človeka určite takou emotívnou chvíľou je.


https://www.instagram.com/tv/CT4jft9gYuz/



Zastrelil sa kvôli neznesiteľným bolestiam: Herca Štěpánka osud nešetril
V stredu 16. septembra je to presne desať rokov od dobrovoľného odchodu zo sveta českého herca Martina Štěpánka, ktorý si pripomínajú nielen jeho najbližší, ale aj fanúšikovia. O jeho boji so zákernou rakovinou sa mnohí dozvedeli až potom, čo sa... Čítať ďalej
16 | 09 | 2021 | Tibor Sipos