Prekvapivý brífing OĽaNO - bez politických "špičiek" hnutia
17 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

OĽaNO do propagandistického boja za spravodlivosť, tak ako ju vníma hnutie, nasadilo prekvapivo tlačovkové "zálohy". Avizovalo "brífing k aktuálnej politickej situácii". No ako emisárov pred novinárov vyslalo poslancov.


Novinári sa dozvedeli, že "Ficovi ľudia sa chcú vyhnúť trestnoprávnej zodpovednosti". Poslanec Kremský vyjadril znepokojenie "nad tým, čo sa deje v polícii. Boj proti korupcii je ťažký, tvrdý, ale nemôžeme sa ho vzdať. Naozaj ide do tuhého." Ubezpečil prítomných novinárov.
Tvrdé obvinenie, hoci alibisticky nepriame

"Vidíme tu spravodajské a mafiánske postupy, neštandardný postup pri vyšetrovaní." zaznelo smerom k novinárom. OĽaNO tiež informovalo, že "vyšetrovanie sa blíži k špičkám" a jeho zástupcovia vymenovali takmer všetkých predstaviteľov bývalej vládnej strany SMER.
Frázy a nič nové

"Krik, chaos", podľa OĽaNO v súčasnosti ide o "manéver, aby si ľudia povedali, že všetci sú rovnakí." taktiež zaznela informácia, že "vláda deklarovala svoj boj proti korupcii po voľbách, už vtedy sme očakávali to, čo sa deje. Počkáme si na rozuzlenia."
A skupinka bude!

V jedinej konkrétnej reakcii na aktuálne dianie ešte poslanci OĽaNO ubezpečili: "A skupina bude, to že SME- rodina sa na jej práci nezúčastní, nič na veci nemení.

Boris Kollár sa konečne vzbúril koalícii a Hegerovi. Na ako dlho?
Boris Kollár sa "utrhol z reťaze". Odvážil sa kritizovať koalíciu. Odmietol byť súčasťou protizákonnej pracovnej skupiny, ktorú avizoval Heger na margo udalostí v prostredí OČTK. Čítať ďalej
17 | 09 | 2021 | Ivan Brožík