Greksa žasne z tlačovky koalície: "Oni v podstate povedali, že Žilinka a spol. sú mafia"
17 | 09 | 2021 I Petra Demková

Spevák Marián Greksa má niekoľko otázok a postrehov k tlačovej konferencii koalície, k téme do väzby vzatých vyšetrovateľov. „Tá istota, že Čurilla a spol. sú nevinní ma fascinuje,“ napísal. Zlyhávanie koalície zhrnul do jednej jednej vety. A tá sa nezaobišla bez vulgarizmov.


„Pozrel som si tlačovku našich koaličníkov,“ píše Greksa. Pokračuje vyratúvaním svojich otázok a postrehov.

  1. Prečo tam nebol zástupca SaS?

  2. Tá istota, že Čurila a spol. sú nevinní ma fascinuje.

  3. V podstate povedali, že generálny prokurátor Žilinka a spol. sú mafia.

  4. Krajniak sa vo svojej reči veľmi krútil, aby bez konkrétneho pomenovania povedal, že všetci, ktorí porušili zákon, ( čiže aj chlapci z Naka) boli spravodlivo potrestaní.

  5. Keď hovoril premiér Heger, tak mi napadla tá stará veta: Blcha kašle a nemá plúca.

  6. Keď hovorila naša utešená first lady informatiky, tak som počul iba tie isté frázy, ktoré od nej počúvame roky.


Mimoriadne akcie, vyvolali mimoriadnu reakciu: Heger oznámil vznik ďalšej pracovnej skupiny
Mimoriadne znepokojujúci vývoj v orgánoch činných v trestnom konaní priniesol reakciu. Premiér Eduard Heger na tlačovej besede oznámil, že vznikla nová pracovná skupina, ktorej úlohou bude obnoviť dôveru v právny štát. Koalícia sa na vzniku skupiny... Čítať ďalej
16 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová


„Ale jedno je isté. Založí sa odborná skupina, ktorá v krátkom čase príde s úžasnými riešeniami pre políciu, prokuratúru, súdy… A samozrejme to aj schvália. V zrýchlenom legislatívnom konaní. A s tým máme za posledný rok a pol ňenormaľne užásne skusenosti,“ vysmieva sa hudobník.

„A toho by sme sa mali začať obávať. P.S. skrátene. Čo chytili a chytia do rúk, to do.ebali a do.ebú!!!“ dodal naštvane na záver.

Roman Michelko: Nič nie je rozhodnuté, policajné zložky sa pripravujú na ofenzívu
Roman Michelko, na portáli Veci verejné, hodnotí zatknutie elitných vyšetrovateľov Jána Čurillu a Pavla Ďurku. A ako bonus aj zatknutie dočasného šéfa Úradu inšpekčnej služby Petra Scholza vlastnými ľuďmi z inšpekcie. Ide podľa neho o znak... Čítať ďalej
16 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová