Európa zanikne a toto územie ovládnu moslimovia! Desí v proroctve veštkyňa Baba Vanga
17 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Človek je odpradávna tvor zvedavý a mnohých zaujíma to, čo ich čaká v budúcnosti. Aj kvôli nim sú v našej spoločnosti rozliční „šarlatáni“, ktorí sú schopní predpovedať budúcnosť. Tak, ako Baba Vanga, ktorej proroctvá sa ale nie raz naplnili.


Mnohí veštci pri svojich veštbách iba dobre využívajú niektoré detaily zo života toho, komu predpovedajú budúcnosť. Baba Vanga, vlastným menom Vangelia Gushterová, bola slávnou veštkyňou z Bulharska, ktorá predpovedala niektoré udalosti, kto sa neskôr skutočne stali. Podľa portálu 1.pluska.sk predpovedala nielen rozpad Sovietskeho zväzu či tragédiu z 11. septembra 2001, ale aj smrť princeznej Diany a katastrofu v Černobyľskej elektrárni.
V roku 2022 bude na svete mnoho temnoty desí „Nostradamus Balkánu“

Baba Vanga síce prišla o zrak, do budúcnosti však videla lepšie ako iní ľudia. Je to možno zvláštne, no niektoré z jej desivých proroctiev sa splnili takmer presne do bodky. Vanga na tento rok predpovedala, že prezidenti dvoch svetových veľmocí budú vo veľkom nebezpečenstve. Ruský prezident Vladimír Putin mal umrieť pri atentáte a bývalý prezident USA Donald Trump mal prísť o sluch. Zatiaľ sa z toho ale nič nenaplnilo. A ako vidí slepá jasnovidka, ktorá si vďaka svojim predpovediam vyslúžila prezývku „Nostradamus Balkánu“ nasledujúci rok? Podľa jej desivej predpovede bude v roku 2022 mnoho temnoty.

V jej proroctve sa píše, že na viacerých územiach, vrátane Európy, sa odohrá séria ozbrojených útokov. Európa podľa jej desivej predpovede zanikne a toto územie ovládnu moslimovia. Tomu nahráva aj fakt, že moslimská populácia v Európe v posledných rokoch narastá. S prílevom moslimov do Európy stúpne podľa Vangy aj hrozba terorizmu či ozbrojených útokov.

Baba Vanga: Ľudstvo porazí rakovinu, ale čaká ho najväčšia ekonomická kríza
28 | 01 | 2021 | Timotej Dudka

Kto je vlastne Baba Vanga či Vangelia Gushterová?

Bulharská veštkyňa, ktorá oslepla keď mala 12 rokov. Niektorí veria, že sa tak stalo počas búrky, keď ju silný vietor zdvihol do výšky a potom bezvládne spadla na zem. Keď otvorila oči, nevidela vôbec nič. Od tohto momentu vraj začala počuť hlasy, mať vízie a rozprávať sa s mŕtvymi.

Svetoznáma veštkyňa skonala v roku 1996 ako 85-ročná na rakovinu prsníka. Pred smrťou však zanechala poznámky plné proroctiev, vďaka ktorým teraz môžeme nakuknúť do ďalekej budúcnosti. Desivé je, že proroctvá predpovedala do roku 5079, pretože potom, podľa nej, nastane koniec sveta!

Veštica Vanga predpovedala na rok 2021 občiansku vojnu v USA
16 | 12 | 2020 | sefredaktor

O šesťdesiat dva rokov nás čaká znovuzrodenie prírody!

Baba Vanga síce predpovedala proroctvá až do roku 5079, keď má vraj nastať koniec sveta, ale toho sa nikto z nás súčasníkov nedožije. Aké sú teda jej veštby do roku 2100?

2023: Zmení sa obežná dráha Zeme
2028: Bude objavený nový zdroj energie a hlad bude prekonaný. Posádka vesmírnej lode odíde na Venušu
2033: Svetové hladiny vôd stúpnu, keď sa roztopia polárne ľadovce
2043: Ekonomika bude dobrá a moslimovia budú viesť Európu
2046: Všetky ľudské orgány sa dajú reprodukovať a táto metóda sa stane najľahšou a najpopulárnejšou metódou liečby
2066: USA použije novú zbraň na zmenu klímy v Ríme riadenom moslimami
2084:Znovuzrodenie prírody

2088: Nová choroba, ktorá spôsobuje, že človek zostarne v priebehu pár sekúnd
2097:Choroba rýchleho starnutia sa dá liečiť
2100: Ľudstvo bude mať vyvinuté technológie do takej miery, že bude schopné postaviť „umelé slnko“, ktoré bude slúžiť ako zdroj energie v budúcnosti.

Veštica Vanga predpovedá desivý rok 2020: Koniec Európy a ...
Hoci je bulharská veštkyňa Vanga († 85) už 23 rokov po smrti, ešte pred ňou stihla vysloviť niekoľko proroctiev, ktorá sa plnia. Čo svet podľa slepej jasnovidky čaká v roku 2020? Informáciu priniesol česká bulvár Aha online! Čítať ďalej
27 | 12 | 2019 | Gabriel Matta