Naliehavý apel nemeckého lekára: Odmietanie ošetrenia neočkovaných je etické a morálne zlyhanie! (Andreas Hanau) (VIDEO)
16 | 09 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Názor Andreasa Hanaua (Report24)


Dr. Andreas Hanau, zubný lekár v nemeckom Leopoldshöhe pri Bielefelde, sa na svojich kolegov – lekárov obracia bez okolkov. Lekári, ktorí vylúčia z liečby ľudí, ktorí sa rozhodli odmietnuť očkovanie proti COVIDu-19, porušujú lekársku etiku a sú úplným morálnym zlyhaním. Apeluje na nich, aby sa nebáli a zastavili selektovanie. Inak by podľa neho bolo pre nich lepšie zmeniť povolanie.


Report24 uverejnil VIDEO s apelom Andreasa Hanaua na svojich kolegov – lekárov pod názvom „Čo je to s vami?“

Prepis videa:

„Vážení lekári! Vážení zubní lekári a milí kolegovia z lekárskych odborov! Alternatívni lekári, osteopati, fyzioterapeuti a ďalší!

Čo je to s vami?

Čo je to s vami? Liečime teraz pacientov podľa pravidla 2-G, alebo podľa pravidla 1-G? Čoskoro podľa náboženstva? Čoskoro podľa politickej príslušnosti? Čoskoro podľa farby pleti?

Čo je to s vami?

Našou úlohou je pomáhať ľuďom. To je naša profesia. Aspoň som si to doteraz myslel. Prečo robíme rozdiely? Prečo selektujeme ľudí, ktorí sú zodpovední sami za seba? Prečo ich vylučujete? Vysvetlite mi to, prosím. A čo vaše svedomie? Ako sa vyrovnáte s profesionálnou etikou?

Ako chce Izrael zastaviť šírenie delty (Mareike Enghusen)
Komentár Mareike Enghusen (Der Tagesspiegel) Čítať ďalej
07 | 08 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Neexistuje absolútne žiadny dôvod na vylučovanie ľudí z liečby

Neexistuje absolútne žiadny dôvod na vylučovanie ľudí z liečby! Nič také neexistuje. Nie je našou úlohou to robiť. Koľkí z vás chodia do Afriky - Lekári bez hraníc? Koľkí z vás pomáhajú v krízových oblastiach? Koľkí? A teraz v situácii, ako je táto, keď nemáme nadmernú úmrtnosť, a tá sa drží približne v rozmedzí miernej až stredne ťažkej chrípky, aspoň také mám informácie, selektujeme ľudí?

Mimochodom, vynímame ľudí, ktorí tiež platia dane. V skutočnosti platia dane za to, že sa tu podávajú vakcíny, že sa doteraz poskytujú testy bezplatne, a že sú v systéme nevyhnutné. A sú potrestaní represiami a vylúčením. Vylúčením z liečby.

"Považujem to za desivé!" Nemecký herec, rakúske celebrity a lekári proti povinnému očkovaniu (VIDEO)
06 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Áno, samozrejme, neexistuje žiadne povinné očkovanie. Nie. Povinné očkovanie vôbec neexistuje. Áno, nepriame povinné očkovanie, no... môžete sa dať zaočkovať. To je veľmi osobné odporúčanie. Ak to chcete, urobte to. Ak nechcete, tak to nerobte. V čom je problém? Zamyslite sa, prosím, nad vznikom HIV. Veľmi dobre si na to pamätám. Vznikol v roku 1984. No, vtedy som ešte nebol zubár. Ale bol to taký strach, že pretrvával aj v 90-tych rokoch. A potom sa opýtali: Môžeme ich liečiť? Ako? A tam bolo veľmi jasné pravidlo: Áno, samozrejme, že budú liečení. Zaobchádza sa s nimi rovnako ako s ostatnými. A prečo? Mohli by sme prijať bezpečnostné opatrenia. A tak sa aj stalo. A samozrejme pacienti s HIV dostali liečbu. Liečili sa presne rovnakými metódami a presne tak dobre ako ktokoľvek iný. A to je správne!

Štúdie: Neočkované deti sú zrejme oveľa zdravšie ako očkované
11 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Pýtam sa, čoho sa bojíte?

A teraz? A teraz vylučujeme ľudí. Nie? Nie ste očkovaný? Oh. Zotavili ste sa z choroby? To je v poriadku. Ale inak sa musíte dať otestovať. A teraz, samozrejme, už čoskoro nebudú testy bezplatné. Týmto spôsobom samozrejme môžete ľudí donútiť, aby urobili niečo, čo možno nechcú. Aj tak sa pýtam, čoho sa bojíte?

Že sa nakazíte? Boli ste očkovaní, však? Máte základné očkovanie. Máte ho, však? Áno, a pán Lauterbach a všetci títo úžasní odborníci tvrdia, že ak by ste sa nakazili, priebeh choroby by nebol taký závažný, ako keby ste neboli očkovaní. V čom je teda váš problém? Kde je vaša etika? Kde je vaša morálka? Na to sa pýtam sám seba.

Nesúhlas s posilňovacími vakcínami: Najvyšší predstavitelia americkej FDA (Úradu pre kontrolu potravín a liečiv) odstupujú kvôli vakcínam!
Liekové regulačné úrady na celom svete sú v súvislosti s vakcínami proti Covidu pod obrovským politickým tlakom. Akákoľvek forma kritiky vakcín a ich používania je v rozpore s politickou agendou. Takmer nikto na úradoch sa neodváži riskovať svoju... Čítať ďalej
08 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Viete ešte vôbec, za čo ste sa postavili?

Keď počúvam, že alternatívni lekári, ktorí by mali byť zo svojej podstaty k tej či onej téme trochu skeptickí, sami sú aktívni a už nechcú mať vo svojej praxi pacientov, ktorí sa neotestovali. Osteopati robia to isté. Nechcú ich mať vo svojej ordinácii, pretože Asociácia X, Asociácia Y vydala odporúčanie. Snažia sa ho poslúchnuť. Pretože sú dobre vychovaní občania, a pretože sa prirodzene boja aj trestu... boja sa aj trestu - mohol by byť trest...

To je neuveriteľné. Viete ešte vôbec, za čo ste sa postavili? Som ohromený! V tejto krajine je momentálne akási stagnácia, letargia, takže človek je paralyzovaný. Naozaj tomu nemôžem uveriť. Takže, ak napríklad ja ako alergik nemôžem byť očkovaný, som vylúčený. Ak ja, ako zdravý človek, preberám zodpovednosť za svoje telo, potom vy odmietate zodpovednosť ľudí. To je neuveriteľné. To je neuveriteľné. Používali ste v minulosti rovnaké normy ako teraz? Vy ste to urobili? Vy ste to urobili? Urobili ste to isté?

Hromadné prepúšťanie kvôli povinnému očkovaniu: Domovy dôchodcov v Británii na pokraji katastrofy
Zdravotnícky personál v Spojenom kráľovstve má už toho plné zuby. Práca v zdravotníctve už nie je vôbec atraktívna. A to nielen kvôli nízkemu platu, ale aj kvôli politike, ktorá núti mnohé zdravotné sestry dať výpoveď. Nariadenie "bez očkovania... Čítať ďalej
08 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Žiadam vás, aby ste si vstúpili do svedomia

Môžem len apelovať na... apelujem na vás. Obraciam sa na vás a žiadam vás, aby ste si vstúpili do svedomia. Či je v poriadku, že vylučujete pacientov, ktorí možno politiky stoja na inej strane. Berú na seba osobnú zodpovednosť a sú možno trochu skeptickí voči vakcínam. A možno chcú ešte chvíľu počkať. A možno jednoducho povedať: „Áno, som zdravý a moje telo, môj imunitný systém, verím, že si s týmto koronavírusom  dokáže poradiť." Prečo by to tak nemalo byť? Prečo to teraz pripisujeme tomuto koronavírusu, že tento vírus si nedokáže poradiť s naším imunitným systémom, alebo náš imunitný systém s týmto vírusom?

Napriek miliardových ziskom: Drastické zvýšenie cien vakcín (Christoph Uhlmann)
Komentár Christoph Uhlmann (Wochenblick) Čítať ďalej
01 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Prečo si to myslíte? Prečo si to myslíte? Žijeme s vírusmi. Žijeme s baktériami. Áno, a ak je imunitný systém v poriadku, máme zdravého človeka. Spomeňte si na vírus Epstein-Barrovej, ktorý má takmer každý. Spomeňte si na herpes vírusy. Nerozumiem tomu. Najhoršia je vaša etika. Kde je? Kde je vaša etika? Kde je profesionálna etika? Pomáhať ľuďom. To je náš odkaz. Musíme ľuďom pomáhať. Na to sme tu. A ak niektorým ľuďom odoprieme liečbu, pretože sa niekde postavili proti politickým rozhodnutiam, potom sa vzdajte svojej profesie a robte niečo iné. Neberte plat za takúto prácu. Nebuďte lekári, ani alternatívni lekári, robte čokoľvek iné. Pretože ste morálne a eticky úplne zlyhali.

Dr. Roger Hodkinson o covidovej propagande: "Je to pandémia strachu" (Report24)
Názor Rogera Hodkinsona (Report24) Čítať ďalej
01 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová


A povedzme si to jasne: Mám tu na mysli výslovne, explicitne tých, ktorí v tejto chvíli pacientov selektujú. Ktorí sa v tejto chvíli vidia politicky riadení v prvej línii. Sú poslušní a napĺňajú politický program.

Vyjadrujem tu svoj osobný názor. Nestojím za žiadnou politickou inštitúciou, je to vyslovene môj osobný názor. Hanbím sa za takýchto kolegov. Môžem len krútiť hlavou a dúfať, že si vstúpite do svojho svedomia a prídete na to, čo je vaším pôvodným poslaním.“

Trikmi s číslami rakúska zdravotnícka agentúra AGES vyprodukovala "pandémiu neočkovaných" (Willi Huber)
Komentár Willi Huber (Report24) Čítať ďalej
06 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Dodatok

Ako dopĺňa Report24, čoraz viac lekárov a ďalších zdravotníckych pracovníkov sa ozýva na protest proti represiám, ktoré zaviedla vláda v rámci COVID opatrení, povinného očkovania a diskriminácie pacientov. Narastá aj počet varovaní týkajúcich sa očkovania. Napríklad nemecký anestéziológ a lekár pohotovostnej služby Robert Kleinstäuber, ktorý sa už nedokázal zmieriť so svojím svedomím a mlčať o vedľajších účinkoch očkovania proti COVIDu-19. Alebo Dr. Thomas Sarnes, nemecký chirurg a ortopéd, ktorý apeloval na rodičov, aby nedávali očkovať svoje deti proti koronavírusu. Podobne Dr. Michael Dykta, chirurg, ktorý zachránil život ženy operáciou, o ktorú takmer prišla kvôli opatreniam pred nadmerným zaťažovaním zdravotníckeho systému pacientmi s vedľajšími účinkami z očkovania.

Nie je to žart: Izrael s vysokým počtom prípadov napriek tretiemu očkovaniu uvažuje o štvrtej dávke vakcíny! (Willi Huber)
Komentár Willi Huber (Report24) Čítať ďalej
11 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová


V Linzi sa 4. septembra 2021 konala masová demonštrácia proti prehnaným koronovým opatreniam vlády a povinnému očkovaniu. Verejne tu vystúpilo 20 zdravotníckych pracovníkov. V ten istý deň sa vo Viedni už po druhýkrát konalo aj podujatie Akčný deň za zdravie detí. Zorganizovala ho iniciatíva #wirzeigenunserGesicht zložená z lekárov a právnikov s cieľom zvýšiť povedomie a protestovať proti očkovaniu detí proti COVIDu-19.

Fatálne následky očkovania: Poškodenie imunitného systému miliárd ľudí?
03 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová