Vy ste zbabelec, pán Matovič! Ja tu odvahu nevidím. Vidím vo vašich očiach strach,“ odkazuje Július šéfovi OĽaNO (VIDEO)
15 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Vieru v Matoviča a jeho „čisté“ úmysly už stratili mnohí jeho voliči a strácajú aj ďalší. Národ začína vidieť a chápať, že žiadni iní, „lepší“ ľudia do vlády neprišli. Ba naopak, to, čo nám tu teraz vládne tu ešte nikdy nebolo. A spolu s Igorom Matovičom sa dostali na „jednu loď“ aj Boris Kollár s Richardom Sulíkom.


Kým vo vlaňajších parlamentných voľbách dal svoj hlas Igorovi Matovičovi a jeho OĽaNO každý štvrtý volič, teraz ich už má podstatne menej. A odchádzajú od neho ďalší. Nahnevaný na neho je aj jeho verný fanúšik, podporovateľ a doslova fanatický obdivovateľ Július, ktorý nahral video. Na sociálnej sieti ho na svojom profile zverejnila Jaja Frasier.
To, že vám zatvárajú ľudí, tých vyšetrovateľov, tak to je totálna hanba. Totálne fiasko

„Vy ste zbabelec, pán Matovič. Zbytočne o vás hovorí tá vaša manželka, že ste odvážny človek. Ja tu odvahu nevidím,“ začal Július z ostra hneď od začiatku a dodáva, že on tam vidí obrovský strach vystúpiť voči Kollárovi aj Sulíkovi. „Vidím tam vo vašich očiach strach. Neviem si to vysvetliť. Možno že ja mám 120 kíl a vy máte 70 aj s topánkami. A taká je približne aj sila. Tam ste sa durdili, keď ste boli v opozícii, a keď ste v koalícii, a konečne máte niečo urobiť, stojíte. Čakáme,“ hnevá sa Július.



„Ja už ani nečakám. Hovorím, že pokiaľ nebudem vidieť konkrétne kroky aby Fico, Richter a Počiatek boli v base, dovtedy vás neuznávam. A to, že vám zatvárajú ľudí, tých vyšetrovateľov, tak to je totálna hanba. Totálne fiasko!“ neskrýva sklamanie Július. „Ja neviem či vám pomôže Pán Boh, alebo pápež, ale podľa mňa, kebyže toto poviete pápežovi aj ten by vás odsúdil,“ končí svoje video nadurdený Július.

Matovič je s nervami na konci, prská ako kocúr v ruji
"PROSÍM, NEVZDÁVAJTE TO!" Takto naliehavo začína svoj status Igor Matovič. Po včerajšom ultrakrátkom statuse, ktorým vítal hlavu katolíckej cirkvi, sa dnes obzvlášť rozpísal. Zrejme mu už praskli nervy a mal potrebu vniesť posolstvo,... Čítať ďalej
13 | 09 | 2021 | Ivan Mihale