Odvaha jej nechýba! Dominika Cibulková v sieťovaných šatách ukázala všetko! (FOTO
15 | 09 | 2021 I Tibor Sipos

Netají sa tým, že jej vzorom je americká hviezda Kim Kardashian (41), ktorá sa ako prvá nebála uprednostniť svoje väčšie pozadie. Tenistka Dominika Cibulková (32) ide v jej stopách a v Prahe na večierku sa ukázala polonahá, píše Blesk.


Tenisovú kariéru pred dvoma rokmi zavesila na klinec, o to viac je vidieť v spoločnosti, kde takmer vždy býva stredobodom pozornosti. Jej stylistom je už roky Andrej Kusalík, ktorý ju rozhodne nešetrí.

"Našťastie mám dosť guráže a odvahy na modely, čo mi Andrej vyberá. Mám rada extravaganciu a mojím vzorom je Kim Kardashian, ktorá dodala guráž ženám, čo nemajú postavu vychudnutých modeliek. Sama som malá a vďaka športu mám svaly, ale dôverujem Andrejovi," povedala Blesku štvrtá najlepšia tenistka sveta. Do metropoly ju priviedla kozmetika, ktorú sama používa a je aj jej veľvyslankyňou.



Spoločne s majiteľkou značky Natáliou Selvekovou priletela súkromným lietadlom a v Prahe sa zdržala len cez noc. Sieťované šaty, pod ktorým mala telové body, sú z dielne českej módnej návrhárky Zuzany Kubíčkovej.