Nový partner Vondráčkovej ju strápnil pred celou sálou: Prezradil, ako to majú radi v posteli!
15 | 09 | 2021 I Tibor Sipos

Toto Lucie Vondráčková asi nečakala. Keď speváčka vyrazila so svojím novým partnerom Petrom Vojnarom na ich vôbec prvú spoločnú akciu, zrejme vôbec nepočítala s tým, že jej láska prezradí intímne detaily z ich spálne. Vojnar sa totiž počas moderovania Czech and Slovak photogirl rozhodol priznať k tomu, čo v posteli nemá rád, píše Kafe.


Že speváčka Lucie Vondráčková a moderátor Petr Vojnar tvoria už niekoľko mesiacov pár, nie je žiadnym tajomstvom. Ako sa zdá, sú vedľa seba nesmierne šťastní, v rozhovoroch na seba navzájom spievajú ódy. Všetko nasvedčuje tomu, že sa im po všetkých nešťastných vzťahoch konečne podarilo nájsť tú pravú polovičku. Aj keď sa spočiatku k svojmu novému vzťahu vyjadrovali len okrajovo, dnes je všetko inak a obaja sa radi podelia o najrôznejšie skutočnosti zo svojho súkromia. Tentoraz však Vojnar asi prezradil viac, než mal.
Tajomstvo zo spálne

Vondráčková a Vojnar pred pár dňami vyrazili na ich vôbec prvú spoločnú akciu. V rámci Czech and Slovak photogirl vystupovala Vondráčková ako porotkyňa, jej milý zase ako moderátor. A práve Vojnar si v jeden moment pustil pusu na špacír. "Nemám rád dlhé predohry, čo vie hlavne jedna osoba v sále," povedal moderátor do mikrofónu, čím všetkých prítomných šokoval.

Tej sa však podarilo narážku ustáť viac ako bravúrne. Nedala na sebe nič poznať a radšej sa tvárila, že nič nepočula. Vojnar je však známy svojím zmyslom pre humor, a tak možno predpokladať, že sa tomuto odhaleniu dvojica doma potom len zasmiala.

Lucie Vondráčková otvorene: S kým vliezla do postele?
Vytiahli z nej, čo mohli. Speváčka a herečka Lucie Vondráčková (40) v pripravovanej talkshow Na kus čaju prezradila, kto si vedľa nej líha v posteli, informuje portál Aha!. Čítať ďalej
06 | 12 | 2020 | Timotej Dudka