Hospitalizovaná Katarína Tóthová bojuje o život! Aké sú jej šance na prežitie?
15 | 09 | 2021 I Tibor Sipos

Exministerka spravodlivosti, podpredsedníčka vlády a spoluautorka Ústavy Slovenskej republiky Katarína Tóthová je bojuje o život v Univerzitnej nemocnici v Starom meste v Bratislave.


Ako zistila Pluska, hospitalizovaná je na neurologickej JIS-ke. Jej blízka priateľka o jej zdravotnom stave prezradila,  že je na tom veľmi zle. „Takmer nekomunikuje,“ potvrdila jej blízka priateľka. Šance na stopercentné uzdravenie podľa nej nie sú veľmi priaznivé.

Jej život však podľa informácií vyššie uvedeného portálu nie je bezprostredne ohrozený. Expolitička však už údajne nemusí byť taká ako predtým. „V jeden deň všetko v poriadku a potom zmena. S jej spoločenskou povahou bude mať ťažké vyrovnávať sa s tým,“ skonštatovala jej priateľka, ktorá si želala ostať v anonymite.

„Zaujímavé je, že na druhý deň po hospitalizácii bola úplne v poriadku. K večeru sa to zhoršilo. Teraz je to také vedomie, nevedomie. Stále vraj nie je isté, či sa jej ešte niekedy podarí postaviť na vlastné nohy. Keď v rádiu hrajú jubilantom a hovoria, že osemdesiatka je vzácny vek, už to raz tak bude. Treba sa vedieť šetriť. Katka bola vždy veľmi aktívna a zrejme sa jej nechcelo spomaliť. Nelámme však nad ňou dopredu palicu, azda nám ju predsa len dajú do poriadku,“ uzatvára.

Bývalá ministerka spravodlivosti Katarína Tóthová: Kolíková je absolútne neschopná.
Spoluautorka Ústavy SR, prof. JUDr. Katarína Tóthová, DrSc., sa pustila do Márie Kolíkovej. Okrem iného ju skritizovala za jej reakciu na úmrtie generála Lučanského. „Jej stanovisko je dôkazom absolútnej nízkej odbornej úrovne, ako aj ľudských... Čítať ďalej
25 | 05 | 2021 | Petra Demková