Pelle sa sekol, žiada odvolať Kubinu a ten už dávno u prezidentky nerobí
14 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

A čo sa to len nedozvedáme? Iba tak, náhodou. Akoby o nič nešlo. Opozičný politik Peter Pellegrini žiada odchod právnika Petra Kubinu z kancelárie prezidentky pre konflikt záujmov. A prezidentkin hovorca dnes prehovorí, že právnik Kubina nepracuje v paláci hlavy štátu už od mája!


"Líder mimoparlamentného Hlasu-SD k tomu dnes prezidentku vyzval v súvislosti s tým, že Kubina má ako advokát zastupovať aj osoby zadržané pri pondelkovom zásahu Úradu inšpekčnej služby." Informuje web www.1.pluska.sk.
Kubina je Lipšicov exkolega

"Poradcovský vzťah ukončil Právnik Kubina k 25. máju 2021, a to práve z dôvodu, aby vzhľadom na jeho novú advokátsku činnosť nedochádzalo k podozreniam z konfliktu záujmov. To, že Peter Kubina už nie je poradcom prezidentky, sa dalo overiť na oficiálnej stránke prezidentskej kancelárie, na ktorej je zoznam poradcov dostupný," reagoval hovorca prezidentky Zuzany Čaputovej, Martin Strižinec.
Slovensko je krajina zázrakov

U nás sa udalosti odvíjajú tak rýchlo, že niekedy už ani v redakcii nestačíme odentrovať titulok a všetko je inak. Chcete dôkaz?

Šéfa inšpekcie Schultza už aj po zatknutí obvinili a aby bol chaos dokonalý, predsedníčka senátu obchodnoprávneho kolégia Najvyššieho súdu (NS) SR Lenka Praženková sa vzdala funkcie členky Súdnej rady SR.

(Medzititulky red. HD.)

P. Pellegrini vyzýva premiéra, aby zvolal bezpečnostnú radu k situácii v bezpečnostných zložkách
Expremiér a líder mimoparlamentného Hlasu-SD Peter Pellegrini vyzval premiéra Eduarda Hegera (OĽANO), aby urýchlene po odchode pápeža Františka zvolal bezpečnostnú radu štátu. Venovať by sa mala situácii v bezpečnostných zložkách.... Čítať ďalej
14 | 09 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR