Mesík sa vysmieva z propagandistov „karpatskej“ tlače. Ste skorumpovaní farmalobistami
14 | 09 | 2021 I Petra Demková

"Aby sa niekto IVM (Ivermectínom) skutočne otrávil, musel by zjesť enormné dávky. Štúdia spomína prípad ženy, ktorá sa pokúsila zasamovraždiť požitím IVM. Zjedla 400 tabliet po 3mg – čo je zhruba 100-násobok terapeutickej dennej dávky - a nič. Po 4 dňoch v nemocnici bola živá doma,“ vysmieva sa z dezinformácií lekár Mesík.



Lekár Mesík sa dobre baví

„Strašná epidémia predávkovaní IVM alias "pastou pre kone" v americkej aj karpatskej korupčnej tlači pokračuje,“ smeje sa vedec a lekár Mesík.

„Pfizer-súdruhovia práve duplikovali nezmysly stvorené Pfizer-kapitalistami: "V USA zomrela na covid známa konšpirátorka a odporkyňa opatrení Veronica Wolská. Jej prívrženci vo veľkom útočili na nemocnicu v Chicagu po tom, čo jej lekári odmietli podať ivermektín. V posledných mesiacoch zaznamenali v USA obrovský nárast predávkovania ivermektínom, ľudia užívajú aj pasty pre kone, (chicagotribune)",“ cituje správy z tlače známy lekár.
Pozor na Čivavy v našich nemocniciach

„Poučenie je univerzálne: nestratiť kontrolu nad svojou liečbou a nedostať sa do nejakej čivava-nemocnice pod remdesivir,“ upozorňuje Mesík.

Veda hovorí jasne: „Medzitým databáza prác publikovaných vo vedeckej literatúre obsahuje už 116 štúdií, z nich už 76 prešlo cez peer review proces, 63 obsahuje porovnanie s kontrolnými skupinami a 31 bolo RCT. Tu je zhrnutie práve uverejnenej metaanalýzy: Matematická pravdepodobnosť, že by neúčinná liečba generovala zdokumentované výsledky liečby je 1 k biliónu (v americkej angličtine triliónu - 1 : 1 000 000 000 000),“ prekvapuje zaujímavými číslami Mesík.

Kde urobili súdruhovia chybu? Najzaočkovanejší okres je červený a najmenej očkovaný je zelený
V trenčianskom kraji vznikol zaujímavý paradox. Zodpovedný a zaočkovaný Trenčín bude od budúceho týždňa červený a teda o slobode tam môžu len snívať. Najmenej očkovaný Púchov si žije a bude žiť slobodne v zelenej fáze. Čítať ďalej
13 | 09 | 2021 | Petra Demková

Útoky na IVM nie sú ničím iným len bojom farmaceutických firiem

„Útoky na IVM nezastaví nič: Korupčné sily sýtené desiatkami miliárd mRNA dolárov a eur budú svoje lži o neúčinnosti a toxicite "odčrevovača koní" (ako nedávno IVM označili sfanatizovaní chudáci v "renomovanom" NYT) šíriť ďalej v nádeji, že Goebelsovské "tisíc krát opakovaná lož sa stáva pravdou" zvíťazí,“ napísal tiež Mesík na svoje konto Facebooku.

Známy lekár, z ktorého majú naši členovia poradných komisií hlavu v smútku, samozrejme všetky svoje tvrdenia podkladá dátami z vedeckých štúdií.
Predávkovať sa Ivermektínom je priam nemožné

„K-médiá nedávno napríklad šírili dezinfo ako masy Američanov otrávených "konským odčervovačom" zaplavili nemocnice kdesi v USA a chudáci postrelení sa nemohli dostať na ošetrenie. Aby sa niekto IVM skutočne otrávil, musel by zjesť enormné dávky. Štúdia spomína prípad ženy, ktorá sa pokúsila zasamovraždiť požitím IVM. Zjedla 400 tabliet po 3mg – čo je zhruba 100-násobok terapeutickej dennej dávky - a nič. Po 4 dňoch v nemocnici bola živá doma,“ vysmieva sa z dezinformácií ktoré šíria médiá lekár Mesík.

„Bežná tuba veterinárneho ecomectinu obsahuje cca 140 mg IVM - takže aby ste sa priotrávili ako dotyčná, museli by ste skonzumovať zhruba 9 takých balení,“ dodal Mesík na záver a samozrejme aj k týmto svojim tvrdeniam pripojil dôkazy.

Covid v USA: totalitné praktiky v niektorých arcidiecézach. Odmietnutie očkovania sa neakceptuje
Americký kardinál Blase Cupich, metropolita Chicaga, nariadil očkovanie proti Covid-19 u všetkých kňazov a laických zamestnancov svojej arcidiecézy. Za odmietnutie prídu sankcie. Aj katolícke nemocnice v Indianapolise prinútia svojich zamestnancov... Čítať ďalej
12 | 09 | 2021 | René Balák