Matovič, tvoj čas sa kráti. Karma si dala na čas - ale už prichádza, odkazuje Blaha
14 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Včerajšie zadržanie štyroch elitných vyšetrovateľov z NAKA a tiež dočasného šéfa policajnej Inšpekcie poriadne otriaslo Slovenskom. Aj to ukazuje na fakt, že v našej polícii sa deje niečo obludné. Čo, a kto to má na svedomí, sa zrejme verejnosť dozvie neskôr.


To, čo sa deje v súčasnosti v našej polícii tu ešte nikdy predtým nebolo. Svedčí to ale o tom, že sa v nej dejú veci, ktoré nie sú s „kostolným“ poriadkom. Jasný názor na to však má podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha, ktorý v statuse ukazuje prstom na konkrétnych ľudí. A tí by mali za toto niesť zodpovednosť.
Môžu za zničené životy, môžu za rozvrat právneho štátu

„Slučka sa sťahuje. Lipšicovi už zviera istý otvor, Matoviča práve na večer obliekajú do kazajky, Mikulec sa lúči s milenkou,“ píše v úvode Blaha a pomenúva trojicu mužov, ktorí za toto všetko, podľa neho, môžu. „Ak dnes obvinili Čurillu za narafičených udavačov, Lipšic musel iba naprázdno pregĺgať. On vie, kto za celou touto mafiou stojí. A vie to aj Mikulec, ktorý sa, dilino, priznal, že dal pokyn Kovaříkovi prerušiť záťah na mafiánov. Len sa tak skromne pýtam, kto tak asi dával pokyny šéfovi inšpekcie Scholzovi...“ pokladá zásadnú otázku Blaha. „Teraz si tam Mikulec vymenoval Hamrana, ktorý kedysi laškoval s PS/Spolu... To viete, liberáli si musia pomáhať,“ pokúša sa smerák o svoj tradičný humor.

Zapredali nás a zradili nás! Celé je to len špinavá hra, soptí Blaha na adresu koalície
Na Slovensku sa v ostatnom čase dejú naozaj čudesné veci. A to táto „demokratická“ vláda sľubovala všetko možné aj nemožné. Ako sa však zatiaľ ukazuje, tak prevláda to nemožné. Kritizuje to aj Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
12 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„On si fakt myslí, že ak na čelo polície strčí premotivovaného kokeršpaniela, tak mu to pomôže. Smola, drahý. Všetko to ukazuje na Teba. A na Matoviča,“ odkazuje Blaha ministrovi vnútra. „Rúca sa im to celé. Matovič vrieska, že všade vidí hydry, mafie a zlo s veľkým Z. A proste klasický záchvat psychopata dve minúty pred vizitou - poprosíme pána Pinela odobrať pacientovi mobil pred večierkou,“ pokračuje podpredseda Smeru-SD vo svojej humornej tónine a dodáva: „Vrieska aj Lipšic, vraj je všetko nezákonné a tak. No jasné, môj, to hovorí ten, čo si nevedel zákonne ani len urobiť justičnú skúšku. Už im nepomôže nič. Boli odhalení. Môžu za zničené životy, môžu za rozvrat právneho štátu - môžu za smrť Milana Lučanského,“ konštatuje Blaha.

Blaha: Čoskoro sa vrátime k vláde a oni to vedia. Spravodlivosť si ich doženie. Tik-tak-tik-tak
Po minuloročných voľbách klesla strana Smere na svoje percentuálne minimum. Po roku a pol je však situácia iná. Oni sa zdvihli z prachu ako bájny Fénix a dnes si opäť trúfajú byť vo vláde. Čítať ďalej
11 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Slovensko sa spravodlivosti dočká, toto je len začiatok

„A Tódova môže napísať aj tisíc oslavných článkov na podporu Makóa a všetkých skorumpovaných udavačov - nič to nepomôže. Aj ona bude musieť vysvetľovať. Aj Kysel. Aj Šurek. Aj Repa. Aj Záleská. Všetci tí, ktorí sú vážne podozriví zo zneužitia právomoci verejného činiteľa. A z marenia spravodlivosti,“ ukazuje Blaha na ďalších a ďalších ľudí, ktorí sa, podľa neho, podieľali na páchaní nezákonnosti „V deň, keď zomrel Milan Lučanský, to prestala byť politika. Vyhlásili vojnu. A preliali krv... Slovensko sa spravodlivosti dočká, toto je len začiatok,“ prízvukuje smerák.



„Nemôžu sa vyhovárať na nič. Sú to oni, kto má moc. A napriek tomu Dobro opäť poráža Zlo. Sama ich polícia sa už na tie ich zločiny nemohla pozerať. Ich mafia schytáva jednu ranu za druhou. Matovič, tvoj čas sa kráti. Karma si dala na čas - ale už prichádza,“ odkazuje v závere statusu šéfovi OĽaNO podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha.

Blaha sľubuje: Keď sa vrátime do vlády, všetky svinstvá zrušíme a vrátime ľuďom slobodu
Naše pediatrické lekárske „kapacity“ sa celkom zbláznili. Kým vo svete hromadne odstupujú od očkovania detí, tie naše – naopak. Rozhodli sa, že na Slovensku začneme očkovať proti COVID-19 deti už od 5 rokov. Nie naše detičky, ale toto je už... Čítať ďalej
09 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik