Gustáv Murín: Očkovanie nepomáha
14 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Vakcíny proti koronavírusu sa vôbec neukázali ako účinné. Podľa vyjadrení mnohých „odborníkov“ mali poraziť vírus a mali pre ľudí znamenať slobodu. Nestalo sa však ani jedno, ani druhé. Ba práve naopak, máme tu iné mutácie, ktoré napádajú aj zaočkovaných, a tí končia v nemocniciach.


Byť zaočkovaný proti COVID-19 a opäť ho dostať, ba mať znovu ťažký priebeh, je rovnako choré ako dostať vakcínu proti Covidu a po jej aplikácii zomrieť. A tu sa natískajú dve zásadné otázky – Aké zdravie? Aká sloboda? Nad týmto sa zamýšľa v statuse aj Gustáv Murín, slovenský prírodovedec, biológ, spisovateľ, publicista, dramatik a scenárista.
Delta-variant je 10-násobne miernejší, lebo má snahu nevyhynúť so svojimi obeťami

Podľa Murína je logické, no u nás stále ignorované, že očkovacie vakcíny boli vyvinuté na Minulý typ covid-vírusu, ktorý už prirodzene „vyhasol“ (tak, ako nás to učí virológia). „Takže nemôžu byť účinné proti novým mutáciám - také jasné, až to bolí, že naši „odborníci - očkovací fanatici“ zamlčujú. Záver: očkovanie nepomáha, ale má celkom iste vedľajšie účinky aj s následkom predčasnej smrti (to už je priznané aj oficiálne),“ píše v úvode statusu Murín.



Dobrá správa podľa Murína je (opäť presne ako nás učí virológia), že Delta-variant je 10-násobne miernejší, lebo má celkom logickú snahu sa udržať v populácii a nevyhynúť so svojimi obeťami. „To priznáva už aj pôvodne žltý Trend. A ešte dôležité: spomeňme si aký brutálny nátlak na farma-firmy robil vtedajší izraelský premiér Netanjahu, aby predviedol ako sa stará a udržal sa pri moci. Jemu to nepomohlo a vlastnej krajine uškodil. Nepripomína Vám to niekoho? Uvážte,“ píše na záver svojho statusu Gustáv Murín.

Murín žasne: Papaláši pri pápežovi BEZ rúšok a naše deti dlhé hodiny v triedach nezmyselne zarúškované
Svet je počas COVID-19 plný paradoxov. Najviac je to vidieť v týchto dňoch týždňoch, kde sa posudzujú rozličné situácie diametrálne ináč. Niekde už začali žiť takmer ako predtým, inde to majú dovolené iba „vyvolení“. Tak, ako u... Čítať ďalej
13 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik