Pollákovi sa chceli pochváliť, že idú za pápežom. TOTO od ľudí ale určite nečakali
13 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Za pápežom na návštevu do prezidentského paláca sa vybrali aj poslanci Pollákovci. Otec Peter sedí v tom európskom, syn Peter v slovenskom. Takúto udalosť si teda predsa nemohli nechať ujsť. Pochváliť sa ňou však radšej nemuseli, lebo ľudia ich kritikou rozhodne nešetrili.


Na hlavu katolíckej cirkvi bolo zvedavých veľa našich politikov, medzi ktorých sa zaradili aj otec a syn Pollákovci. Že sa vybrali za svätým otcom sa pochválil Peter Pollák mladší aj v statuse na sociálnej sieti. Veľa uznaní od diskutujúcich sa ale naši páni poslanci nedočkali, ba práve naopak. To, čo im napísali niektorí diskutujúci zrejme vôbec nečakali.
Aký otec taký syn. Ste veľkou hanbou a zaplakaním pre Rómov

„Ideme za pápežom,“ zvestoval hneď v úvode Peter Pollák junior a dodal, že dnes sa v prezidentskej záhrade stretnú s pápežom Františkom. „Som nesmierne rád, že sa mi dostalo tejto cti, keďže Svätého otca veľmi obdivujem. Teším sa na jeho povzbudivé slová, ktoré nám bude adresovať v tejto neľahkej dobe,“ priznáva v samom závere svojho krátkeho statusu Peter Pollák mladší. A reakcie ľudí v diskusii? Najmä tých kritických. Však posúďte sami.

„Viac by nás potešilo, keby ste išli riešiť problémy v katastrofických osadách...,“ napísala Henrieta Csordásová. „Vy dvaja máte chodiť po osadách a hlavne riešiť Rómov na Slovensku, ktorý to najviac potrebujú. Že vy budete chodiť pozerať na pápeža to nikomu nepomôže!!!!“ odkazuje Erik Vaľany. „Myslím si, že vaše hriechy sú natrvalo zapísané v mysli ľudí, a oni vám ich náležite s počítajú. Takže zbytočná námaha!!!!“ skonštatoval Milan Pižem. „Vám dvom už ani pápež nepomôže,“ dodala Marta Kovačičová.

TOTO Matovič s Pollákom tak ľahko nerozdýchajú. Dezider Horváth im to poriadne natrel (VIDEO)
Igor Matovič si pred parlamentnými voľbami zakladal na tom, že vo svojich radoch má aj Rómov (alebo cigánov, pretože niektorí oslovenie Róm nemajú radi), ktorí mu tiež dopomohli k výsledku, ktorý nikto nečakal. Zdá sa však, že karta sa obracia.... Čítať ďalej
29 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Hlavne sa pochváľte za to ako vaši... kradnú. To bude mať pápež radosť. Ako vás každý diskriminuje napriek tomu, že väčšina z vás nikdy nepracovala. A hlavne nezabudnite na to, že výroba deti je u vás hlavná pracovná činnosť v momente, keď mladá nájde prvý chlp dole,“ pridáva sa Juraj Michlík. „Dúfam, že budete prezentovať výsledky svojej práce... (Žehra, Richnava, Krompachy, atď...), ako ste neurobili absolútne nič... len dávky každý mesiac a vybavené...,“ pokračuje v kritike ďalší diskutujúci, Ľubo Kožár.

&id=103898804596668

„To najhoršie zlo ide za pápežom svoje hriechy a zverstvá očistiť, ale to nezmyjete, aký otec taký syn. Ste veľkou hanbou a zaplakaním pre Rómov,“ zaťal do živého Gipsy Giľa. „Postavte sa pred národ, tam si vypočujete povzbudivé slová, pajáci,“ napísal v diskusii Pali Slovan. „Dúfam, že vakcínu, testy, rúška, dezinfekciu a 2 m odstup máte a všetko dodržíte. A ešte jedna info, ten, kto chráni pedofilov a pranie špinavých peňazí, nie je pápež,“ poriadne pritvrdil Vlado Kocian.

Murín žasne: Papaláši pri pápežovi BEZ rúšok a naše deti dlhé hodiny v triedach nezmyselne zarúškované
Svet je počas COVID-19 plný paradoxov. Najviac je to vidieť v týchto dňoch týždňoch, kde sa posudzujú rozličné situácie diametrálne ináč. Niekde už začali žiť takmer ako predtým, inde to majú dovolené iba „vyvolení“. Tak, ako u... Čítať ďalej
13 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik