Po odchode Svätého Otca a masových akciách vláda z nárastu infikovaných obviní Smer-SD, predpovedá Fico
13 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Smer-SD je strana, ktorá najviac poukazuje na všetky neprávosti a porušenia zákonov u nás. Zrejme aj preto jej stúpajú volebné preferencie a jej šéf Robert Fico sa už-už chystá naspäť do vlády. Ani tentokrát si ale neodpustil kritické slová nielen na adresu jedného z médií, ale aj smerom k očkovaniu.


Robert Fico mal ako premiér nie veľmi dobré vzťahy s médiami, od ktorých schytával kritiku z každej strany. Dnes sa mu, ako opozičnému politikovi, však venujú už iba niektoré. Šéf Smeru-SD v statuse kritizuje nielen očkovanie proti koronavírusu, ale najmä fakt, že tak chcú robiť malým deťom. Vyhlásil dokonca súťaž, že po návšteve pápeža a masových akciách na ňom bude vinný z nárastu infikovaných opäť on a jeho strana.
Vláda zneužila Svätého otca na očkovaciu kampaň

Fico hneď v úvode statusu píše, že jeho priezvisko síce začína na F, ale nevolá sa Farizej. „Portál Aktuality ide proti Smeru-SD na plné obrátky. Je to skupina nenávistných ľudí, ktorí používajú najšpinavšie žurnalistické metódy,“ konštatuje šéf Smeru-SD a dodáva, že Aktuality dnes oznamujú, že prezidentka Čaputová pozvala na stretnutie s Františkom aj Fica. A on nepríde.

„Keďže vedia, že ľudia čítajú najmä titulky, práca je dokončená. Aktuality v podstate oznamujú, že Fico ignoruje návštevu Svätého Otca. Každý vie, že na stretnutie so Svätým Otcom u Čaputovej môžu len zaočkovaní. Prezidentka úmyselne podmienila toto stretnutie zaočkovaním, pretože dobre vie, že nie som, podobne ako iní opozičníci, fanúšikom očkovania. Tak ako vláda zneužila Svätého otca na očkovaciu kampaň,“ vysvetľuje Robert Fico.

Návštevou Svätého Otca si doterajšie hriechy nevykúpite, odkazuje vláde aj prezidentke Fico (VIDEO)
Dnes sa začína na Slovensku návšteva pápeža Františka. Predseda Smeru Robert Fico upozornil koalíciu a prezidentku, že návštevou Svätého Otca si doterajšie hriechy nevykúpia. Čítať ďalej
12 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Hoci moje priezvisko začína na F, nevolám sa Farizej a nič, okrem presvedčenia, že očkovanie je v prospech môjho zdravia, ma neprinúti podstúpiť vakcináciu. A o tom nie som naozaj presvedčený. Touto okolnosťou nie je ani možnosť vidieť Svätého Otca, ktorého som osobne stretol vo Vatikáne,“ píše ďalej Fico, ktorý netají, že si želá úspešnú návštevu Svätého Otca, ako aj to, aby ľudia mali slobodu rozhodovania pri očkovaní a aby sme experimentálnymi vakcínami neohrozovali zdravie päť ročných detí.

„Rovnako si želám, aby na povrch vyšli všetky šokujúce informácie o pozadí očkovania, jeho nepriaznivých účinkoch a obrovských ziskoch farmaceutických firiem. A o úlohe, ktorú v tejto zvrátenej mašinérii zohráva slovenská vláda a prezidentka,“ pridáva trojnásobný expremiér.



„Po odchode Svätého Otca a masových akciách, do ktorých ľudí doslova tlačili, vláda krajinu zatvorí a z nárastu infikovaných Covidom obviní Smer-SD. Urobíme súťaž?“ píše v samom závere Robert Fico sťa by stávkový expert.

"Za očkovaním je len prachsprostý biznis" - v českej tlači dominuje Robert Fico
Zdalo by sa, že mediálnemu záujmu bude dominovať výročie útokov na "dvojičky". Nie je to tak. V Českej republike žne vlnu mimoriadneho záujmu Robert Fico. Nie náhodou - médiá citujú jeho výrok - "za očkovaním je len bohapustý (doslova... Čítať ďalej
11 | 09 | 2021 | Ivan Brožík