Matovič je s nervami na konci, prská ako kocúr v ruji
13 | 09 | 2021 I Ivan Mihale






"PROSÍM, NEVZDÁVAJTE TO!" Takto naliehavo začína svoj status Igor Matovič.  Po včerajšom ultrakrátkom statuse, ktorým vítal hlavu katolíckej cirkvi, sa dnes obzvlášť rozpísal. Zrejme mu už praskli nervy a mal potrebu vniesť posolstvo, spôsobom jemu vlastným, aby situáciu upokojil a odvrátil pozornosť od vážnosti situácie.


Bývalý premiér začína svoj status priam religiózne"Mafia sa v deň návštevy Sv. otca arogantne rozhodla vyšetrovateľom z tímu Očistec urobiť zo života peklo. Išli po krku tomu najväčšiemu Zlu, ktoré vydalo kľúčové orgány spravodlivosti do rúk nitrianskej mafie, ktorá spolu s potentátmi Smeru rozkrádala stámilióny eur. Pár odvážnych chlapov a žien sa rozhodlo chliev od absolútneho Zla vyčistiť. Nebáli sa ho a za to prišiel trest."





Matovič však neprestáva a pokračuje slovami ako z kazateľnice "Viem, že dnes mnohí statoční vyšetrovatelia stratili nádej, že Dobro ešte môže zvíťaziť. Vedia, že Zlo je mimoriadne silné, disponuje nekonečnými zdrojmi … a má naďalej k dispozícii stovky úplatných poskokov “v službách štátu”."


V závere si povzdychne v náročnosti procesu ozdravenia a poskytne slovnú podporu statočným vyšetrovateľom. "Napriek tomu VÁS PROSÍM - NEVZDÁVAJTE TO! Dobro zvíťazí, hoci cesta k víťazstvu bude ešte veľmi ťažká. Dobrí ľudia na Slovensku Vás potrebujú."




Je tu zneužívanie OČTK na politické ciele, Pellegrini toho má už dosť
Peter Pellegrini po tom, čo sledoval správy o dianí v prostredí OČTK (Orgánov činných v trestnom konaní), doslova zúri. Hovorí o zneužívaní OČTK na udržanie si politickej moci. Podľa neho ide o "rozvrat štátu v priamom prenose". Čítať ďalej
13 | 09 | 2021 | Ivan Brožík