Expremiér Čarnogurský sa vracia na siete, ďakuje za podporu alternatívnym médiám
13 | 09 | 2021 I Ivan Brožík

Dr. Ján Čarnogurský sa vrátil na najznámejšie sociálnu sieť. Po tom, ako ho zablokovala, ďakuje za podporu, "aj médiám, najmä alternatívnym." Avizuje, že začne písať pre čitateľov a s kritikou neprestane.




Reprofoto FB (@Ján Čarnogurský)

Porušil pravidlá:-)

"Prvého septembra som automaticky klikol na ikonku môjho facebooku a s prekvapením som zistil, že môj účet na facebooku funguje." (Píše ján Čarnogurský vo svojom statuse).
Cení si podporu, aj "alternatívy"

"Ani som ešte nestihol podať žiadosť o kontrolu zablokovania môjho účtu asi pred 10-timi dňami pre údajné porušovanie pravidiel komunity Facebooku. Jednoducho môj facebook funguje. Vysvetľujem si to solidaritou, ktorú mi prejavili jednotlivci aj mnohé médiá, najmä tzv. alternatívne. Ďakujem všetkým za prejavenú solidaritu. Vidíte, že solidarita účinkuje aj v globálnych trhových vzťahoch. Nové vydanie Veľkého resetu od Klausa Schwaba nech to zaregistruje."
Písať bude

Ján Čarnogurský ubezpečuje svojich priaznivcov, že písať bude. A zjavne bude mať o čom, ale aj o kom.

(Medzititulky red. HD)

Ján Čarnogurský st.: „Rusko je jediný štát na svete, ktorý je schopný zničiť USA!“
Konečne sa stretnú... Na ženevské stretnutie dvoch najmocnejších mužov planéty Vladimira Putina a Joea Bidena čaká s napätím celý svet. Rovnako aj Ján Čarnogurský starší, predseda Slovensko-ruskej spoločnosti, ktorý v statuse prezrádza, že zásadný... Čítať ďalej
16 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik