Aké je to byť krásna ale nepopulárna? Prezidentka žiarila pri vítaní Svätého otca z Vatikánu
13 | 09 | 2021 I Ivan Mihale

Na dnešnom privítaní Svätého Otca na Slovensku sa prezidentka ukázala v tom najkrajšom svetle a upútala pohľad nejedného muža. Napriek tomu, že jej popularita výrazne klesá a jej postoje a názory už ľuďom viac prekážajú ako sa páčia, jej výzor na dnešnej vzácnej príležitosti ohúril mnohých.


Prezidentka pápeža Františka privítala už na letisku. Spoločnosť jej robili aj predseda parlamentu Boris Kollár, primátor Bratislavy Matúš Vallo, premiér Eduard Heger, a veľmi dôležitý minister zahraničných vecí Ivan Korčok. Samozrejme nechýbala hŕstka veriacich, ktorá skandovala "Vivat papa Francisco". To iba náš, obvykle výrečný, minister financií sucho napísal "Vitaj, Padre".

Screenshot videa TASR/ Zdroj: TASR


Čaputová si podľa Plusky dala na na túto vzácnu príležitosť šaty ušiť. "Tie však musia spĺňať prísne podmienky protokolu. Napriek tomu, že šaty, ktoré si zvolila na stretnutie s pápežom, sú iné, než sú jej fanúšikovia zvyknutí, zelená farba odevu jej sekla na jednotku," uzatvára Pluska.

Igor Matovič na Facebooku píše pápežovi Františkovi: "Vitaj, Padre"! Čo sme v šenku?
Slová ako zo šenku na ktorejkoľvek železničnej stanici na Slovensku. Slová na privítanie Svätého Otca na Slovensku od najvyššieho predstaviteľa vo voľbách najsilnejšej strany. Slová expremiéra a člena vlády Igora Matoviča. Čítať ďalej
12 | 09 | 2021 | Ivan Brožík