Taraba: Vyšetrovateľ Čurilla si pri šéfovi SIS vymyslel trestné stíhanie a porušili 28-krát Trestný poriadok
12 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Už sme niekoľkokrát písali, že Slovensko je krajinou neobmedzených možností. Podľa nezaradeného poslanca Tomáša Tarabu sa totiž ukázalo, že vyšetrovateľ NAKA Ján Čurilla si robil, čo chcel. Najnovšie sa jeho „zvláštna“ práca prevalila pri exšéfovi SIS Vladimírovi Pčolinskom.


Vyšetrovateľ NAKA Ján Čurilla je zaujímavý človek. Nielenže je podozrivý z toho, že mal navádzať svedkov na krivú výpoveď, ale vraj sa ho niekto pokúsil i zavraždiť. Na Čurillu ako „zvláštneho“ človeka upozorňuje v statuse aj poslanec parlamentu Tomáš Taraba.
Prečo na neho neplatí zákon? Prečo ešte nesedí?!

„Vyšetrovateľ Čurilla, ktorému sa zasamovraždilo už niekoľko ľudí, čo mu je vždy, určite rovnako ako Kolíkovej, „nesmierne ľúto,“ ktorý „úspešne riešil“ aj prípad obvineného generála Lučanského a najnovšie sa prevalilo, že pri šéfovi SIS si vymyslel trestné stíhanie a porušili pri tom 28 krát trestný zákon a poriadok, chcel v júli hľadať nejakú zločineckú skupinu, ktorá na „neznámom mieste, v nezistenom čase na nezistenom mieste“ (teda nemá ani potuchy), mala zadokumentovať zrejme jeho a jemu podobných, trestnú činnosť,“ píše v statuse Taraba a dodáva: „Ak by ste niečo o zločineckej skupine vedeli (nie o tej Čurillovej, ale tej čo hľadá Čurilla) rýchlo ho pre istotu kontaktujte. Cítiť z toho takú miernu paniku.“ Prirodzene, status nezostal bez diskusie Slovákov.

Fico: Elitný vyšetrovateľ Čurilla dával pokyny čo všetko majú alebo nemajú porozprávať, aby to sedelo (VIDEO)
Predseda Smeru-SD Robert Fico je nielen skúseným politikom a trojnásobným premiérom, ale i veľkým kritikom súčasnej koalície. V statuse a vo videu, ktoré zverejnil na svojom profile, sa pustil do ministerky spravodlivosti Márie... Čítať ďalej
25 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Už mal byť dávno postavený mimo službu, toľko porušení, svojvôle a manipulácii a ide sa ďalej. Kto toto zastaví?? Však tá účelovosť ide vybiť oči,“ píše v diskusii Andy Adyka. „Iniciatívny blbec je horší ako triedny nepriateľ. Netreba ho brať na ľahkú váhu,“ pridáva sa Katarína Vozárová.



„Čurila si myslí že národ je hlúpy? Trest ho neminie,“ odkazuje Ján Dziak. „To je tá ich transparentnosť, spravodlivosť... len by museli poznať význam tých slov... čo u tejto bandy nehrozí!!!“ myslí si Ale Ali Ca. „Prečo na neho neplatí zákon!!! Prečo nesedí ešte!!!! Čo ste to za mocipánov, keď iba rečníte. Nám to lepší život nedá!!! Len samé hovadiny... na to vo vláde nesedíte... MY VÁS PLATÍME!!!! raz a navždy začnite niečo podnikať!!! Nie len BLA BLA BLA... Pre nás je to veľké hovno!!!!!!“ pritvrdila diskutujúca Jana Babiarová.

Erik Kaliňák: Spravodlivosť na slovenský spôsob
Slovensko malo byť čisté a bez škandálov. Aspoň tak to sľubovala nová vláda pred aj po vstupe k moci. Ako sa ukazuje, nie všetko je zlato, čo sa blyští. V tomto prípade to nie je ani zlato, ani sa to neblyští. Skôr naopak. Čítať ďalej
21 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik