Schovávať pápeža, zástupcu Krista, je také úbohé a totalitné, ako táto vláda, myslí si Géci
12 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Právnik Marek Géci zo Život Národná strana hovorí, že vláda v súvislosti a návštevou pápeža uplatňuje totalitné praktiky.


Dnes príde na Slovensko hlava katolíckej cirkvi, ktorú osobne privítajú i vybraní politici. Právnik Marek Géci v statuse kritizuje nielen toto stretnutie, ale aj bezpečnostné opatrenia, ktoré sú s návštevou pápeža spojené.
Pápež Ján Pavol II. je jednoducho neprekonateľný

Géci priznáva, že je smutný a sklamaný z toho, že táto vláda neumožnila ľuďom stretnutie so svätým otcom, ktorí sa s ním chceli slobodne stretnúť. „A to si môžem o ňom myslieť všeličo, je to jednoducho zástupca Krista. Neriešim či tento pápež je, alebo nie je dobrý, milý, lepší, horší, súdiť ho bude niekto iný. Ján Pavol II. je jednoducho neprekonateľný a vždy bude pre mňa č. 1,“ priznáva Géci s tým, že rešpektuje, že príde na Slovensko a rešpektujem, že je pápež. „Boh bude súdiť, a ak sa možno zapredal druhej strane, bude súdený 2x viac ako my,“ konštatuje právnik.

&id=108468481076597

„Čo však nerešpektujem je divadlo prezidentského paláca, divadlo pozvaných politikov a hostí a uzatvorené mestá kde pápež príde. Schovávať pápeža, zástupcu Krista, je tak úbohé a totalitné, ako táto vláda, a pani Zuzana zase raz ukázala, že ne-stojí za svojimi občanmi!!!“ kritizuje v závere statusu Marek Géci, ktorý ešte dodáva: „Nevadí, jej deti a ,,partner“ predsa s pápežom budú osobne a ľudia, čo žili a žijú pre vieru, budú za ohradou. A ani to nie.“

Karol Farkašovský: Návšteva pápeža dobrá pre PR mocných v zlých časoch národa
11 | 09 | 2021 | Ivan Brožík