Návštevou Svätého Otca si doterajšie hriechy nevykúpite, odkazuje vláde aj prezidentke Fico (VIDEO)
12 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Dnes sa začína na Slovensku návšteva pápeža Františka. Predseda Smeru Robert Fico upozornil koalíciu a prezidentku, že návštevou Svätého Otca si doterajšie hriechy nevykúpia.


Smer sa už zrejme odrazil od dna a percentuálne medzi voličmi stúpa. Je to zrejme i zásluhou kritiky koalície aj hlavy štátu. Predseda strany Fico zverejnil na svojom profile video, kde vláde aj prezidentke pripomína, že po odchode pápeža Františka budú opäť sledovať ich prácu. A zároveň dôsledne presadzovať ľavicovú politiku.
Čaká nás obrovské zdražovanie plynu, elektriny a mnohých základných potravín

Šéf Smeru vyjadril želanie, aby návšteva Svätého Otca na Slovenku dopadne dobre. Zároveň priznáva, že ich v strane vyrušilo, keď videli ako sa ju vládna koalícia pokúšala využiť na propagandu očkovania. „Teraz vnímame, že túto návštevu chcú využiť ako akýsi očistec. Že po tých štyroch dňoch návštevy Svätého Otca im budú odpustené všetky hriechy, a že 16. nastúpia do práce predstavitelia vlády, parlamentu aj pani prezidentka s čistým štítom. Tak v tomto sa veľmi mýlia,“ odkazuje Robert Fico a dodáva:

„Žiadne hriechy im odpustené nebudú, ale čo je horšie, že je veľký predpoklad, že budú páchať ďalšie a ďalšie, lebo nie sú schopní reagovať na výzvy, ktoré nás čakajú.“



„Nesmie zabudnúť ani predseda vlády ani predseda parlamentu ani prezidentka, že musia reagovať na obrovské zdražovanie, ktoré nás čaká. Plyn, elektrina a mnohé základné potraviny. Musia odpovedať ako chcú konsolidovať verejné financie, ktoré od februára minulého roku doslova a do písmena rozvrátili,“ hovorí ďalej vo videu Fico a dodáva, že oni v Smere-SD veria, že to nebude opäť filozofia, že chudobní budú chudobnejší a bohatí bohatší.

„Vážení vládni predstavitelia, vážená pani prezidentka, po 16. vás čaká veľa práce a chcem vám pripomenúť, že Smer-SD tu je a bude vykonávať dôslednú a dôraznú ľavicovú opozičnú politiku,“ konštatuje na záver videa Robert Fico.

Robert Fico v prejave skritizoval prezidentku Čaputovú. „Fúúúúúj“ kričal dav na hlavu štátu (VIDEO)
Strana Smer-SD splnila to, čo pred včerajším sviatkom sľubovala. V Košiciach sa stretla aby protestovala proti tomu, čo sa dnes na Slovensku deje. Pred tribúnou mala veľa sympatizantov, ktorí jej rečníkov nie raz odmenili mohutným potleskom a,... Čítať ďalej
02 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik