Lengvarský sa rozhodol ponúknuť naše deti na výskum vakcíny proti COVID-19! Ľudia sa búria
12 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovenská vláda a jej vedeckí a lekárski „odborníci“ sú akoby nepoučiteľní. To si vari nikto z nich nepamätá, ako sme boli prví na svete v celoplošnom testovaní? A jeho následkom boli tisícky nakazených a neskôr zomierajúcich ľudí v nemocniciach? A opäť sme prví. V očkovaní detí od 5 do 11 rokov.


Očkovať deti podľa zahraničných médií, lebo tie naše o tom zaryto mlčia, ešte nedostala od výrobcov žiadna krajina. A prečo by aj, keď v každej sú pediatri proti tomu, aby sa malé deti proti COVID-19 očkovali. Na Slovensku sme teda prví. Sme pokusné králiky, myši, morčatá či potkani. Čo z toho bude vaše dieťa? Vyberte si, no ani jedno nevyzerá dobre.
Šialené, malé slovenské deti budú slúžiť ako pokusné pri vakcínach na COVID-19

Keďže vakcíny sú stále iba experimentálne a nikto za vedľajšie účinky či smrť nenesie zodpovednosť, prečo chcú ďalší experiment s nimi skúšať na deťoch? A dokonca našich? Svet bude čakať, ako to dopadne. A my sa budeme triasť, či to naše deti prežijú bez vážnych alebo trvalých následkov. Alebo či to vôbec prežijú? Toto má byť ten boj s koronavírusom? Na živých deťoch?

Doktor Reich: V prípade experimentálnych vakcín dvojnásobne platí, že deti ich nemajú dostať! (VIDEO)
Očkovanie proti koronavírusu mnohí detskí, ale aj iní doktori či vedci neodporúčajú. Naopak, za sú viaceré naše lekárske a pediatrické „kapacity“. Bežný smrteľník sa pravdu nedozvie, pretože vaxeri odmietajú s antivaxermi v televízii na túto tému... Čítať ďalej
24 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


Šéfa rezortu zdravotníctva, ktorý sa touto veľkou myšlienkou už stihol pred našou verejnosťou aj pochváliť, chce šéf OĽaNO Igor Matovič pre nízky počet zaočkovaných vymeniť. Lengvarskému teda zrejme nezostáva nič iné, len ísť v šľapajach šialeného expremiéra a ministra financií. A pokúsiť sa spraviť rovnaký krok ako on – byť v niečom prvý na svete. Áno, je pravda, že Matovičovi sa to podarilo. Doplatili však na to životmi tisícky Slovákov. Ako dopadnú teraz naše malé deti?

Ohrozil najmenších! EMA nepovolila očkovanie detí pod 12 rokov, Lengvarský ho aj tak spustil
09 | 09 | 2021 | Peter Sulek


Zarážajúce, ba doslova šialené na tom celom je, že očkovanie vakcínou proti ochoreniu COVID-19 od spoločnosti Pfizer pre deti mladšie ako 12 rokov zatiaľ nepovolila ani Európska lieková agentúra (EMA). Odvolávajú sa na ňu všetci predstavitelia súčasnej vlády. A rovnako tak aj údajní experti riadiaci pandémiu! Nepovolenie potvrdil i Miroslav Lednár zo spoločnosti Pfizer, podľa ktorého terapeutická indikácia hovorí, že očkovacia látka Comirnaty je indikovaná na aktívnu imunizáciu na prevenciu ochorenia COVID-19 spôsobeného vírusom SARS-CoV-2 u osôb vo veku 12 rokov a starších. Použitie tejto očkovacej látky má byť v súlade s oficiálnymi odporúčaniami.

Nežiadúce účinky vakcíny proti Covidu sa u detí môžu dostaviť až po rokoch, varuje detská lekárka
Očkovanie detí proti COVID-19 odmieta vo svete stále viac lekárov. Žiaľ, tí naši akoby žili na inej planéte a očkovanie, naopak, podporujú. Proti očkovaniu detí je aj česká lekárka pre deti a dorast Anna Urbanová. Čítať ďalej
04 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Lengvarský do vyhnanstva?

Aktuálne sa však ešte len realizujú štúdie a spracovávajú údaje pre rozšírenie indikácie pre nižšie vekové kategórie. Minister Lengvarský teda ohrozil naše najmenšie deti. A za to by mal byť nielen okamžite zbavený funkcie, ale možno aj vyhnaný zo Slovenska. Očkovať malé deti neodporúčajú lekári a odborníci v Nemecku, Rakúsku, Veľkej Británii či Singapure. Na tých našich „odborníkov“ ale zrejme nemajú dostatok vedomostí ani skúseností, pretože inak by takéto zverstvo už dávno povolili.

Ibaže by nechceli byť takí slávni, ako napríklad doktor Josef Mengele, prezývaný aj Anjel smrti, ktorý si všetko radšej odskúšal na ľuďoch. Ten náš Mengele, doktor generál Lengvarský a jeho pomocníci, idú skúšať vakcíny na – deťoch. No paráda, nie? Mengeleho však za jeho zločiny nikdy neodsúdili, pretože spravodlivosti dlhé desaťročia unikal. Ako dopadne slovenský Anjel smrti?

Doktor Lipták šokuje: U ľudí, ktorí nie sú rizikoví, ale aj u detí, je očkovanie nezmyslom! (VIDEO)
Peter Lipták je praktický lekár, ktorý síce nepracoval počas najväčšej pandémie v nemocnici, zato s pacientami s koronavírusom sa vo svojej ordinácii stretával. Priznal zo aj v rozhovore, ktorý je zverejnený vo videu v statuse Tomáša... Čítať ďalej
15 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik