Doktor Peter Lipták podal trestné oznámenie na Lengvarského aj Mikasa! Dôvod vás isto prekvapí
12 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Doktor Peter Lipták sa naozaj nezdá. Ako bojovník proti testovaniu, rúškam a vakcinácii sa rozhodol podať trestné oznámenie na Vladimíra Lengvarského a Jána Mikasa.


Peter Lipták podal na generálnej prokuratúre trestné oznámenie aj pred rokom. Presne 9. septembra, no vtedy na vtedajšieho ministra zdravotníctva Mareka Krajčího. Pre podozrenie z páchania trestného činu genocídy. V statuse teraz informuje, aké dôvody ho viedli k podaniu trestného oznámenia na súčasného ministra zdravotníctva a hlavného hygienika.
Lipták žiada generálneho prokurátora aby okamžite zasiahol

„Trestné oznámenie na Lengvarského a Mikasa podané. Za sabotáž vlastných protiepidemických opatrení. Treba im prekaziť plány. Žiadny František. Ľudia zostaňte doma!“ napísal v krátkom statuse Peter Lipták, ktorý podal v piatok 10.septembra na Generálnej prokuratúre trestné oznámenie za páchanie rovnakej najzávažnejšej trestnej činnosti ako bolo u Krajčího.

Lipták: Do portfólia mojich „konšpirátorov“ patria svetové vedecké, lekárske i právnické kapacity
Kontroverzný lekár Peter Lipták je nielen odmietačom nosenia rúšok, ale predtým bol aj proti celoplošným testom a je tiež proti experimentálnym vakcínam, ktoré sa používajú ako „zbraň“ proti COVID-19. Nie sú totiž žiadnou zbraňou, ba, ako sa... Čítať ďalej
09 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


U ministra zdravotníctva Vladimíra Lengvarského aj u hlavného hygienika Jána Mikasa je to tentokrát za to, že obaja organizujú návštevu pápeža Františka. Miesta konania sa však podľa Liptáka nachádzajú v oranžových a červených zónach, preto je „absolútne reálne, že po uskutočnení 10 až 100-tisícových zhromaždení veriacich a ich rozídení sa po celom Slovensku dôjde k prudkému šíreniu infekcie a ocitneme sa na Slovensku v čiernych zónach a budeme mať znovu tisíce obetí na životoch a zahltené nemocnice.“



„Takže najnovšie zločin genocídy kombinujú so zločinom sabotáže vlastných protipandemických opatrení, čo považujem za mimoriadne ohrozenie životov a zdravia obyvateľov Slovenska,“ píše v podaní doktor Lipták, ktorý ešte upozorňuje na skutočnosť, že COVID-19 rovnako napadá zaočkovaných ako aj nezaočkovaných. Nezaočkovaní však budú mať test, že sú negatívni, čo zaočkovaným netreba, a tak práve tí budú podľa Liptáka najväčšími šíriteľmi vírusu po Slovensku.

„Vážený generálny prokurátor Marián Žilinka, žiadam vás, aby ste urýchlene zasiahli a zvrátili podľa možností túto rozbehnutú sabotáž protipandemických opatrení a zabránili ohrozeniu Slovenska šírením nebezpečnej infekčnej nákazy. Musíte predsa chrániť ľudí pred hroziacou smrťou a poškodením zdravia,“ píše na konci podania doktor Peter Lipták.

Lipták opäť šokuje: Tieto „vakcíny“ neboli vytvorené aby nás chránili pred pandémiou (VIDEO)
Vedci a lekári, ktorí sú proti očkovaniu a vakcínam, ale aj tí, ktorí navyše COVID za pandémiu nepovažujú, sú označovaní za antivaxerov. A s nimi vlastne aj všetci tí, ktorí sa stotožňujú s ich tvrdeniami. Patrí medzi nich i lekár Peter... Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik