Alkoholik a vlasatý indián: Zagorová nemá na Drupiho pekného slova
12 | 09 | 2021 I Tibor Sipos
Nemali sa zrovna v láske. V novej knihe Petra Macka Naprosto nezbytná sa speváčka Hana Zagorová snaží zabudnúť na talianskeho speváka Drupiho, píše Pluska.

„Drupiho hlas ma nenechával pokojnou, dostával ma do kolien. Bolo v ňom čosi také hrejivé a zároveň bolestné, mužné… A potom prišiel taký vlasatý Indián,“ vyhlasuje Zagorová. Keď za socializmu naspievala so spevákom Giampierom Anellim, alias Drupim slávnu pieseň Setkání. Všetci si mysleli, že ich spája priateľstvo a majú sa radi. Lenže to je omyl, speváčka už pred časom vysvetlila, aká je pravda.


Zagorovú totiž Drupi sklamal hneď pri prvom stretnutí. "Tešila som sa, že príde veľká hviezda, lenže vtedy dorazila troska. Namiesto idola všetkých žien som videla úplne opitého muža, ktorý sotva otvoril oči, nieto pusu. Spal vtedy v hoteli Jalta, takže si dal ťah nočnou Prahou a trochu to prehnal," prezradila speváčka.



Kvôli práci sa stretávali aj v nasledujúcich rokoch, ale priateľstvo z toho nikdy nevzniklo. "Kamaráti nikdy neboli. Možno to vtedy tak malo vyzerať, ale určite sa nevyhľadávajú," prezradil týždenníku Sedmička zdroj z okolia Zagorovej.

Bartošovej pomník na koľajniciach zmizol: Políciu šokovalo, keď vdovec Rychtář reagoval potešením!
Pred siedmimi rokmi spáchala česká speváčka Iveta Bartošová samovraždu skokom pod vlak. Pri koľajisku v Uhříněvsi, kde sa 48-ročná umelkyňa rozhodla svoj život ukončiť, následne jej manžel Josef Rychtář nechal vybudovať pomníček. Drevený kríž s... Čítať ďalej
10 | 09 | 2021 | Tibor Sipos