Úmrtnosť na očkovanie: desivé odhalenia profesora Petra Schirmachera (Valentín Katasonov)
11 | 09 | 2021 I Zuzana Perželová

Komentár Valentína Katasonova (Fond strategickej kultúry)


Nedôveryhodné štatistiky úmrtí. Smrť v dôsledku očkovania, alebo po očkovaní v dôsledku iných príčin? Úmrtnosť na očkovanie rôzne krajiny veľmi podhodnocujú a skrývajú ju v štatistikách úmrtnosti na iné príčiny. Ukazuje sa, že očkovanie je časovanou bombou.


Úrady vo viacerých krajinách tvrdia, že zodpovedajú za očkovanie proti COVID-19 a ‘’očkovanie aj administratívne’’ menežujú. Takéto menežovanie zahŕňa identifikáciu, zaznamenávanie a analýzu všetkých negatívnych dôsledkov očkovania. Vrátane úmrtí. Vzhľadom na smrteľné prípady sú tieto problémy vážne.

Človek môže odísť do iného sveta za nejaký čas po očkovaní, smrť však môže byť spôsobená ako očkovaním, tak aj inými príčinami. T. j. smrť môže nastať ako „v dôsledku“, tak aj „po“ očkovaní. Odborníci konštatujú, že pri rozhodovaní o príčine smrti dominuje subjektívny faktor.
Vakcína je sloboda

Vo všeobecnosti však prevládajú závery s formuláciou „po“, pretože závery s formuláciami ‘’v dôsledku’’ môžu proces očkovania zabrzdiť. A to je v rozpore s pokynmi WHO. Potrebuje (presnejšie tí, kto za ňou stoja) zaočkovať min. 70 percent svetovej populácie.

O negatívnych dopadoch vakcinácie, ktoré nemožno skryť (Valentín Katasonov)
Komentár Valentína Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
05 | 08 | 2021 | Zuzana Perželová


V niektorých krajinách pristupujú k vyvodzovaniu záverov o príčinách smrti čisto formálne. Ak teda k úmrtiu dôjde do 3 dní po zaočkovaní, zvyčajne sa vydá záver: „... v dôsledku očkovania“. A ak je smrť zaznamenaná po viac ako dvoch týždňoch, potom napíšu iný dôvod.

Znovu zdôrazňujem: tento formálny prístup podceňuje riziká očkovania. Pretože podľa názoru zodpovedných lekárov môžu byť vakcíny „časovými mínami“, k úmrtiu môže dôjsť aj o mesiac, aj o šesť mesiacov po očňkovaní.
Aj očkovaní zomrú na COVID-19, ale na vine nie je vakcína

Bolo zaznamenané, že po očkovaní sa mnoho ľudí napriek sľubovanej ochrane nakazí vírusom COVID-19. Niektorí z týchto nakazených zomrú. V závere však napíšu, že smrť nenastala na základe očkovania, ale na vírus COVID-19. Taký človek spadá do štatistík úmrtí na pandémiu, a nie na očkovanie.

Nie som lekár, odborníci však tvrdia, že prísť na príčinu smrti osoby, ktorá očkovaciu látku dostala je možné a potrebné. Je to potrebné na posúdenie účinnosti a úrovne rizika preparátu. Ak dôjde k veľkému počtu úmrtí v dôsledku očkovania, potom by mal byť takýto preparát zakázaný. Vo vzťahu k zosnulému sa však nerobí žiadna veľká „administratíva“. Zdravotnícke úrady a nemocnice tvrdia, že si to vraj vyžaduje čas aj peniaze.

Naliehavosť problému identifikácie príčin smrti očkovaných ľudí poukázalo začiatkom augusta vyhlásenie nemeckého profesora Petra Schirmachera, hlavného patológa na univerzite v Heidelbergu, riaditeľa Ústavu patológie na univerzite. Podľa jeho názoru je najjednoduchším a najspoľahlivejším spôsobom, ako zistiť príčinu smrti osoby, ktorá dostala vakcínu COVID-19, pitva. Zbavuje márnych špekulácií o príčinách smrti a nevyhnutných omylov.

O bojovníkoch s lekárskou mafiou (Valentin Katasonov)
Komentár Valentina Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
15 | 08 | 2021 | Iveta Machová


Od minulého roku sa Peter Schirmacher zapája do projektu zameraného na zvýšenie účinnosti liečby ľudí infikovaných vírusom. Nemecká vláda na tento projekt vyčlenila 1,8 milióna eur. Projekt ráta s pitvou ľudí, ktorí na vírus zomreli. K dnešnému dňu viac ako 200 výsledkov pitvy pomohlo zlepšiť liečbu ako aj pľúcnu ventiláciu pre ľudí s COVID-19.
Pitva odhalí najviac, ale politici tomu bránia

Peter Schirmacher zároveň pitval zosnulých, ktorí dostali vakcíny proti COVID-19. V rozhovore, ktorý Schirmacher poskytol 2. augusta nemeckej tlačovej agentúre (DPA), uviedol, že takýchto pitiev bolo viac ako 40. Ide o tých, ktorí zomreli do dvoch týždňov po očkovaní. Ako vedec sa snaží porozumieť  vzácnym vedľajším účinkom očkovania, akými sú napríklad autoimunitné ochorenia alebo trombóza mozgových žíl.

"Keď pacient zomrie, lekári úmrtie nespájajú s očkovaním a potvrdia prirodzenú smrť a samotného pacienta čoskoro pochovajú,’’ vysvetľuje Schirmacher. „Alebo lekár urobí poznámku o nejasnosti príčin smrti, ale prokuratúra porušenie nevidí a dáva súhlas na pochovanie tela.“ Patológ upozornila na fakt, že úmrtnosť zaočkovanych ľudí v krajine rapídne narastá, ale pitvy sa často vykonávajú len na naliehanie príbuzných a len v ojedinelých prípadoch.

Profesor Peter Schirmacher nie je v Nemecku prvý, kto nastolil otázku potreby vyšetrenia príčin smrti očkovanej osoby, prostredníctvom pitvy. Môžno spomenúť profesora-patológa Dr. Arne Burkhardta. V júli s ním urobila rozhovor  tlačová agentúra The Epoch Times. Profesor povedal, že politici nemajú záujem zistiť príčinu smrti, ‘’v skutočnosti sa pitvám snažia zabrániť.’’ 

Lamentoval, že prokurátori tiež nevideli právny základ pre pitvy. Profesor si spomína na 80. roky, keď sa prvýkrát objavila infekcia HIV, v tom čase pracoval v Patologickom ústave v Berne.„Vtedy šéf - profesor Hans Kottier - jasne povedal:„ Každý, kto tu odmietne vykonať pitvu, je nevhodný a bude musieť tento ústav opustiť.“ 

Arne Burckhardt upozornil na takú „maličkosť“: keď sa robí záver o smrti očkovanej osoby, v dokumente nemusí byť ani zmienka o očkovaní. Zrejme preto, aby nikto nemohol mať predstavu o príčinnom vzťahu medzi očkovaním a smrťou.

Svetové lekárske autority a svetová inkvizícia (Valentin Katasonov)
Komentár Valentina Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
15 | 08 | 2021 | Iveta Machová

Vzťah medzi očkovaním a úmrtiami

Za posledných niekoľko mesiacov vypracoval patológ usmernenie, ktoré je teraz uverejnené ako „Poznámky a návrhy pre pitvu zosnulých po očkovaní proti koronavírusu“ na webovej stránke Asociácie lekárov a vedcov pre zdravie, slobodu a demokraciu (Mediziner und Wissenschaftler für Gesundheit, Freiheit und Demokratie e.V. - MWGFD ), ktorej je Burckhardt členom.

Predseda Asociácie profesorov Sucharit Bhakdi  iniciatívu Burckhardta plne podporujeJe naliehavo potrebné zistiť príčiny úmrtia po očkovaní, aby sa objasnilo, či očkovanie a úmrtie ľudí v našej krajine sú nejakým spôsobom príčinné.“, - uvádza sa v správe MWGFD. To sa dá zistiť pomocou špeciálnych štúdií, napríklad, ponúkaných v laboratóriu doktora Burckhardta.

Avšak späť k profesorovi Petrovi Schirmacherovi. Jeho vyhlásenie, že 30 až 40 percent pitiev, ktoré vykonal na očkovaných, ukázalo, že príčinou smrti bolo práve očkovanie a malo účinok časovanej bomby. Podľa jeho názoru je frekvencia smrteľných následkov očkovania podhodnocovaná.

Názor Petra Schirmachera korešponduje s hodnoteniami lekárov z rôznych krajín, ktorí poznamenávajú, že úrady úmrtnosť na očkovanie veľmi podhodnocujú a skrývajú ju v štatistikách úmrtnosti na iné príčiny. Americký informačný systém VAERS napríklad  zaznamenáva rôzne prípady negatívnych dôsledkov očkovania v USA vrátane úmrtí.

Dňa 13. augusta, podľa VAERS, počet týchto úmrtí dosiahol 13 244 ľudí. A známy americký lekár Joseph Mercola sa domnieva, že štatistiky VAERS podhodnocujú úmrtia na vírus o dva rády. Približne rovnaký názor na smrteľnosť vakcín zastáva americký lekár (pôvodom z Ukrajiny) Vladimir Zelenko.
Najnovšie správy na túto tému.

Twitter zablokoval účet bývalého vedeckého korešpondenta New York Times  Alexa Berensona, ktorý odhalil niektoré tajomstvá klinických skúšok vakcíny Pfizer. Podľa týchto utajovaných údajov je úmrtnosť na vakcínu Pfizer oveľa vyššia, ako to vyplýva z dostupných zdrojov.

„Pandémia" a úmrtnosť. Pár čísel zo štatistík (Valentín Katasonov)
Komentár Valentína Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
04 | 09 | 2021 | Iveta Machová


Nie je ťažké uhádnuť, že odhalenia profesora Petra Schirmachera vyvolali búrlivú reakciu tých, ktorí by mali očkovanie propagovať. Inštitút Paula Ehrlicha uviedol, že pitvy nie sú potrebné, pretože hodnotenie dôsledkov očkovania je už v Nemecku na vysokej úrovni.

Šéf Stáleho výboru pre očkovanie (Ständigen Impfkomission, StikoThomas Mertens sa domnieva, že všetky úmrtia na očkovanie v Nemecku sú presne zaznamenané. Doktor Lothar Zimmermann sa vyjadril opatrnejšie: nie je proti použitiu metódy pitiev, ale spochybňuje údaje, ktoré uvádza známy patológ.

Spolková asociácia nemeckých patológov (Bundesverband Deutscher Pathologen) však podporila profesora Petera Schirmachera a vyzvala k zvýšeniu počtu pitiev očkovaných osôb. „Toto je jediný spôsob, ako vylúčiť alebo dokázať súvislosť medzi úmrtiami a očkovaním“ - povedal Johannes Friemann, vedúci pitevnej pracovnej skupiny v asociácii.

Ukazuje sa, povedal J. Friemann, že Spolková asociácia patológov ešte v marci tohto roku požiadala ministerstvo zdravotníctva o zvýšenie počtu pitiev zočkovaných osôb, ale nedostali žiadnu odpoveď.

Pitvy mŕtvych po očkovaní vykonával Peter Schirmacher v rámci projektu na zlepšenie účinnosti liečby osôb infikovaných vírusom COVID-19. Štátne financovanie projektu sa končí. Nevylučujem, že vo svetle odhalení, ktoré patológ urobil vo svojom rozhovore, nebude financovanie pokračovať.
Päť kľúčových právd o Covide, ktoré by nás mohli zachrániť pred sebazničením (Valentin Katasonov)
Komentár Valentina Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
07 | 09 | 2021 | Iveta Machová