Robert Fico podáva podnet na políciu, aby preverila pôvod majetku novinárky Tódovej
11 | 09 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Je čas pozrieť sa na majetky niektorých novinárov, ako je Tódová," tvrdí Róbert Fico v najnovšom príspevku na sociálnej sieti. Jeho slovník, je "ostrý"! Fico zároveň oznamuje, že podáva podnet na políciu, aby preverila pôvod majetku novinárky Moniky Tódovej.


V úvode svojho príspevku Róbert Fico informuje, že na prokuratúre a súdoch je podľa neho pár lotrov, schopných urobiť pre Matoviča a spol. akúkoľvek špinavosť. "V médiách ich je podstatne viac. A vyniká medzi nimi jeden v sukni. Tódová a jej základňa Denník N," píše.
Tódová vždy zaberie

"Keď bolo treba pošpiniť špeciálneho prokurátora Dušana Kováčika, išla sa pretrhnúť. Dnes si ho na súde podáva jej kamarátka sudkyňa Záleská. Treba urobiť z gaunera Lipšica alebo udavača Makóa anjela? Tódová to zariadi. Alebo pomôcť ministrovi Mikulcovi podozrivému až po uši z korupcie? Na to je tu Tódová," píše ďalej.

"Mňa nenávidí," vysvetľuje Róbert Fico. "Pokiaľ by to bolo o iných názoroch, tak čert to zobral. Ale to nie je o hodnotách," tvrdí.

Fico si myslí, že Monika Tódová je platená a ako píše, bohvie odkiaľ a tiež, že dobre platená za to, aby nevyberane klamala nielen o ňom ale aj o ľuďoch, ktorí sú mu blízki. "Vymýšľa si všelijaké byty, hotely, ubližuje bez dôkazov. A dúfa, že to prejdem mlčaním," vysvetľuje Fico.

Krajniak je vo vojne s poslancom SaS aj s konšpiračným Denníkom N, ktorý podľa neho klamal
"Klamete, až sa vám od huby práši!" Píše minister práce, sociálnych vecí a rodiny, Milan Krajniak na sociálnej sieti. Ten je, zdá sa, od včera vo vojne s poslancom NR SR Petrom Cmorejom (SaS) a portálom Denník N. A tiež sa zdá, že s konšpiračným... Čítať ďalej
11 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová

Politické dôvody

Fico v príspevku na sociálnej sieti informuje, že má za sebou takú odbornú a politickú kariéru a toľko osobnej integrity, že žiadny lotor v sukni ani jeho, ani jeho blízkych ľudí nebude bezdôvodne opľúvať. "O to viac, že to robí čisto z politických dôvodov. A za túto špinu v prospech Matoviča, Lipšica a podobne si necháva ešte aj zaplatiť," píše.

"Tódová ma pravidelne osočuje kvôli majetkovým otázkam. Neexistuje žiadny politik, ktorý by bol tak preverený ako ja. V poriadku, som verejne činný. Ale nerešpektujem, aby o mne klamal lotor v sukni, ktorý nevie vysvetliť ani pôvod svojho majetku," vysvetľuje Fico.

"Ako si mohla Tódová s manželom kúpiť v najdrahšej časti Bratislavy byt, kde meter štvorcový môže stáť viac ako 5 tisíc Euro? Tódovci mali plat vždy v stovkách Euro, nie v tisícoch. Kto ich platí? Dostávajú čierne odmeny?" Pýta sa Fico na sociálnej sieti.

Karol Lovaš: "Pútnik v chorej krajine"
Niekdajší novinár, v súčasnosti kňaz Karol Lovaš prehovára mnohým do duše. Otázkou je, či si jeho slová vezmú k srdcu práve tí, ktorým ich adresuje. Čítať ďalej
11 | 09 | 2021

Fico podáva podnet na políciu, aby preverila pôvod majetku Tódovej

Podľa Fica je známe, že najviac peňazí do Denníka N prichádza zo Sorosovych nadácií. "Tódová je na americkej ambasáde ako doma," píše. Byt si podľa Fica manželia kúpili pár mesiacov po vražde Kuciaka a jeho priateľky. "Dostala špeciálnu odmenu za špinavú robotu, ktorú po vražde odviedla?" Pýta sa.

V závere príspevku Fico oznamuje, že podáva podnet na políciu, aby preverila pôvod majetku Tódovej, vrátane hypo úveru, ktorý je podľa Fica len zásterkou. "Musela by totiž žiť ako galapágska korytnačka, aby si mohla dovoliť byt v lokalite, v ktorej si ho s takou ľahkosťou napriek doslova mizerným oficiálnym príjmom dovolila kúpiť," píše v závere príspevku Fico.

Martina Valachová: Peniaze, egá a samolepky. Tak fungujú politické strany
Politické strany, ktoré majú svojich členov, používajú podľa Martiny Valachovej, šéfredaktorky online magazínu 40Plus, lepidlo, ktorým sú peniaze. "Peniaze vedia držať pohromade. Nech si kto chce vykrikuje, aké chce heslá. Toto lepidlo je... Čítať ďalej
11 | 09 | 2021 | Gabriela Fedičová