Očkovacie preukazy sú nezmysel! Potvrdzujú to aj najnovšie vedecké výskumy
11 | 09 | 2021 I Imrich Kovačič

Očkovacie pasy niektorí považujú za nemorálne a rozsiahle zasahovanie vlády, aj keď tieto zistenia neexistujú. Neexistuje žiadna historická paralela, aby vlády týmto spôsobom obmedzovali pohyby zdravých ľudí kvôli respiračnému vírusu.


Profesor Harvardskej lekárskej fakulty Martin Kulldorff uviedol, že výskum, ktorý ukazuje, že prirodzená imunita ponúka exponenciálne väčšiu ochranu ako vakcíny. Znamená to, že očkovacie pasy nerešpektujú vedecké závery a sú diskriminačné, pretože neprimerane postihujú zdravých ľudí.

"Prekonanie choroby Covid poskytuje organizmu lepšiu imunitu ako ktorákoľvek vakcína, takže očkovanie nie je len vedecký nezmysel, ale je tiež diskriminačné a neetické," uviedol Kulldorff, biostatista a epidemiológ na svojom Twitteri.

Štúdie: Neočkované deti sú zrejme oveľa zdravšie ako očkované
11 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Rôzne štúdie, vrátane jednej z Izraela , ukazujú, že prirodzená imunita-získaná prekonaním ochorenia na Covid-19-ponúka lepšiu ochranu pred opakovaným nakazením sa ako momentálne dostupné vakcíny. Vlastný výskum CDC navyše ukazuje, že očkovaní ľudia sú stále ohrazení nákazou ochorenia Covid-19 a prenášajú vírusovú záťaž rovnako ako neočkovaní ľudia.

"Vysoká vírusová záťaž naznačuje zvýšené riziko prenosu a vyvoláva obavy, že na rozdiel od iných variantov môžu infikované očkované osoby prenášať vírus," povedala Rochelle Walensky , riaditeľka CDC. Tieto údaje naznačujú, že očkovaní ľudia stále šíria vírus rovnakým spôsobom ako neočkovaní ľudia.
Aký je teda zmysel používania očkovacích pasov?

Očkovacie pasy niektorí považujú za nemorálne a neprimerané zasahovanie vlády do slobôd jednotlivcov. Neexistuje žiadna historická paralela, aby vlády týmto spôsobom obmedzovali pohyb zdravých ľudí kvôli respiračnému vírusu. Vzhľadom na tieto nové odhalenia sa navyše zdôvodnenie úradov pre očkovacie pasy stáva nielen odborne nepodloženým ale najmä vedecky nesprávnym riešením.

Úmrtnosť na očkovanie: desivé odhalenia profesora Petra Schirmachera (Valentín Katasonov)
Komentár Valentína Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
11 | 09 | 2021 | Zuzana Perželová