Blaha: Čoskoro sa vrátime k vláde a oni to vedia. Spravodlivosť si ich doženie. Tik-tak-tik-tak
11 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Po minuloročných voľbách klesla strana Smere na svoje percentuálne minimum. Po roku a pol je však situácia iná. Oni sa zdvihli z prachu ako bájny Fénix a dnes si opäť trúfajú byť vo vláde.


Nenávidený Smer je späť. A v plnej sile, ba dokonca opäť obľúbený! Aj tak by sa mohlo nazvať to, v akom stave sa teraz kedysi najobľúbenejšia vládna strana nachádza. To, že chcú ísť smeráci naspäť do vlády, je jasné aj zo slov ich podpredsedu Ľuboša Blahu. V statuse opäť vytkol koalícia kadečo, ale zároveň ju aj varoval – My sa vrátime, a s nami príde zákon!
Slovensko sa premenilo na policajný štát, ľudia vidia, že za nich bojujeme

„Útočia na nás zo všetkých strán. A my sme v úplnej pohode. Znamená to, že sa boja - pretože rastieme. A oni padajú dolu,“ konštatuje Blaha, ktorý priznáva, že smeráci chodia medzi ľudí, čím opäť rastie ich popularita. „Medián nám v novembri 2020 nameral 6,3 percenta, v najnovšom prieskume je to takmer 13 percent - vyše dvojnásobok. Ľudia vidia, že za nich bojujeme, že sme dobrá partia, že sme ľavičiari a vlastenci - vidia, že Smer maká. V parlamente aj v uliciach,“ píše podpredseda Smeru. Dodáva, že oni sú iní ako Matovič, Heger a celá tá ich primitívna banda.

„Neukradli sme vysokoškolské tituly, nezneužívali svoje mamy na daňové podvody, nerobili sme štartérov mafiánom. A nie, nikdy by sme nevrieskali na výbore po generálnom prokurátorovi iba preto, lebo sa nám nepáči jeho rozhodnutie,“ pridáva Blaha.

Blaha sľubuje: Keď sa vrátime do vlády, všetky svinstvá zrušíme a vrátime ľuďom slobodu
Naše pediatrické lekárske „kapacity“ sa celkom zbláznili. Kým vo svete hromadne odstupujú od očkovania detí, tie naše – naopak. Rozhodli sa, že na Slovensku začneme očkovať proti COVID-19 deti už od 5 rokov. Nie naše detičky, ale toto je už... Čítať ďalej
09 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Slovensko sa premenilo na policajný štát. Policajný štát je z definície ten, v ktorom politici určujú, kto má byť stíhaný. Tak ako to dnes robí vláda a jej lipšicovia na ÚŠP. A baránikovia v parlamente. Čo čakať od poslanca Baránika, ktorý svoje znalosti ústavného práva čerpal ako taxikár v Toronte. Tam, kde iní vidia paragrafy, on vidí prevodovku. Ale toto už nie je len hanba pre SaS, ale pre celé Slovensko,“ kopol si smerák do liberálneho právnika a poslanca parlamentu za SaS.

„Nie sme ani ako poslankyňa SaS Cigániková, ktorej terčom nenávisti sa najnovšie stali hendikepovaní ľudia. Už pre ňu nie sú dezolátmi iba neočkovaní, ale už aj tí, ktorí sa nenarodili zdraví. Naposledy som takéto názory na hendikepovaných ľudí počul v tridsiatych rokoch v Tretej ríši a dúfal som, že už sa to nevráti,“ varuje Blaha.

Blaha: Vzdelaní a múdri ľudia doma krútia hlavami, čo za úbožiaci tu dnes vládnu
Šéf OĽaNO, expremiér a v súčasnosti minister financií Igor Matovič sa už dlhší čas neobjavoval v diskusnej relácii žiadnej televízie. Stalo sa to až včera. A hneď si ho v statuse opäť doslova „vychutnal“ podpredseda Smeru Ľuboš... Čítať ďalej
06 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik

Ctíme si slobodu, rešpektujeme ľudí, chceme pomáhať slabším a dodržiavame ústavu

„Áno, takí sú Sulíkovi neoliberáli. Oni ako ľudí uznávajú len mladých a zdravých bratislavských podnikateľov so slniečkarskymi názormi a Pfizerom v krvi. Všetci ostatní sú pre nich podľudia. My rešpektujeme všetkých ľudí a tým slabším chceme pomáhať - ja viem, z pohľadu liberálov ako Cigániková to je úplný extrémizmus. My tomu hovoríme ľudskosť a solidarita,“ píše ďalej Blaha a dodáva, že oni majú zdravý rozum a nikdy by im ani nenapadlo nasilu vnucovať ľuďom experimentálne očkovanie a robiť im zo života peklo, ak neurobia kšeft americkej farma firme.



Podľa Blahu dnes už aj Svetová zdravotnícka organizácia potvrdzuje, že očkovanie na COVID-19 nevyrieši problém. „Kvôli mutáciám. Tvrdíme to už celé mesiace a robia z nás preto dezolátov. Vždy sa nakoniec ukáže, že máme pravdu. Vždy,“ prízvukuje Blaha. „My si ctíme slobodu, rešpektujeme ľudí, chceme pomáhať slabším a dodržiavame ústavu. V tom sa líšime od neoliberálnych primitívov pri moci. Boja sa nás a majú prečo. Čoskoro sa vrátime k vláde a oni to vedia. Spravodlivosť si ich doženie. Tik-tak-tik-tak,“ končí status podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha.

Nedovoľme aby nás označovali za dobytok, čvargu, luzu a dezolátov. Odkážme im: „Zmiznite!“ burcuje Blaha (VIDEO)
Včerajší protest nespokojných ľudí v Košiciach mala „pod patronátom“ čiastočne aj strana Smer-SD. Niektorí jej členovia vystúpili s príhovormi, ktoré mali upútať na zlú a neschopnú vládu či na (ne)prezidentku Čaputovú. V tomto sa určite najviac... Čítať ďalej
02 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik