Bidenovo povinné očkovanie môže doviesť Ameriku priamo k občianskej vojne (Robert Bridge)
11 | 09 | 2021 I Diana Zaťková
Komentár Roberta Bridgea (Russia Today)



Rozsiahly dosah svojej vládnej moci Joe Biden využil na to, aby prinútil federálnych aj súkromných zamestnávateľov požadovať, aby ich pracovníci boli očkovaní - inak... Tento krok demokrata, ktorý kedysi hlásal „jednotu“, môže viesť k národnému zániku, konštatuje americký spisovateľ a novinár Robert Bridge.




Nedodržal slovo




Napriek tomu, že sa v minulosti zaviazal, že nikdy nebude nútiť Američanov vyhrnúť si rukávy a dať sa povinne zaočkovať, je to presne to, čo prezident Biden oznámil tento týždeň národu. Národu, ktorý je už chorý a unavený z rúšok, blokád a politických bojov.

Najhoršie však je, že americký vodca vyvolal rozpory vo vnútri krajiny, kde sa mnohí obávajú vzostupu apartheidu v lekárskom štýle. A to vyčlenením neočkovaných osôb zo spoločnosti. "Boli sme trpezliví," predniesol 78-ročný demokrat a starostlivo recitoval svoje slová. "Ale naša trpezlivosť sa míňa a tvoje odmietnutie nás všetkých stálo mnoho. Neočkovaní medzi nami môžu spôsobiť veľa škody."

Bidenov príkaz núti spoločnosti s viac ako 100 pracovníkmi očkovať sa alebo testovať na prítomnosť vírusu každý týždeň - za neúmerné náklady pre zamestnávateľov. Súčasne bude musieť byť kompletne zaočkovaných aj zhruba 17 miliónov pracovníkov v zdravotníckych zariadeniach, ktoré podliehajú federálnym spoločnostiam Medicare alebo Medicaid.

Úmrtnosť na očkovanie: desivé odhalenia profesora Petra Schirmachera (Valentín Katasonov)
Komentár Valentína Katasonova (Fond strategickej kultúry) Čítať ďalej
11 | 09 | 2021 | Zuzana Perželová

„Moje telo, moja voľba“

Americkí konzervatívci si vypožičali stránky z knihy liberálov o potratoch, ktorá hovorí „moje telo, moja voľba“ a zaplavili sociálne siete množstvom otázok vrátane často opakovanej hádanky: „Ak vakcína funguje, tak dobre a ste chránení. Prečo vám potom záleží, ak ostatní odmietnu injekciu?" K dnešnému dňu zostáva približne 80 miliónov Američanov nezaočkovaných.

Mnohí z týchto ľudí chcú vedieť, čo sa stalo s časom osvedčenou biologickou funkciou známou ako „prirodzená imunita“. Budú títo občania, ktorí v minulosti prežili škaredý priebeh Covidu, a teraz majú protilátky, stále povinní podstúpiť očkovanie? Vážený vodca však neodpovedal.

Alebo čo bezpečnosť vakcín, ktorá zostáva ďalším záujmom mnohých Američanov? Ako dokumentuje systém VAERS (Systém hlásenia nežiaducich účinkov očkovania), tisíce ľudí po očkovaní zažili „nežiaduce účinky“. VAERS dostal viac ako 7400 správ o úmrtiach medzi ľuďmi, ktorí dostali dávku vakcíny proti Covid-19. Stále však nie je jasné, čo bolo príčinou.

Ako lekár odkazujem kolegom, ktorí odmietajú poskytnúť ošetrenie neočkovaným toto...(R. M. Huffman)
Názor R. M. Huffmana ( Russia Today) Čítať ďalej
09 | 09 | 2021 | Diana Zaťková

Big Pharma si mastí vrecká

Spoločnosti Big Pharma, ktoré z dôvodu pandémie zažívajú dolárové el dorádo, si ešte aj užívajú úplné odškodné za všetky súdne spory, ktoré môžu vzniknúť v dôsledku vedľajších účinkov spojených s očkovaním.

Pri pokračujúcom hľadaní informácií o týchto problémoch mainstreamové médiá starostlivo vyberali lekárov a rady, ktoré by ich publikum malo počúvať. A povedzme si úprimne, verí vôbec niekto jedinému slovu, ktoré zaznie z úst Tonyho Fauciho?
Kde sa podeli "americké hodnoty"?

Bidenov drzý krok ide proti „americkým hodnotám“, kde osobná voľba je určujúcim prvkom demokracie. Zdá sa teda, že každý si môže za „váhavosť voči očkovaniu“, ktorú v súčasnosti zažíva mnoho Američanov, iba sám. Zatiaľ čo núti ľudí, aby užili vakcínu proti svojej vôli, len málo podporuje atmosféru dôvery.

Vitajte v ére zmenšujúcej sa slobody, cenzúry a potláčania slobody slova (René Balák)
Ako sa slovenskí občania môžu oslobodiť z kolotoča lží, ktoré mu non-stop nanucuje mediálna propaganda? Dokáže sa slovenský občan vymaniť z nafukujúcej bubliny nového covidového náboženstva, kde je na oltári idiolatrie inštalovaná sv. Vakcína?... Čítať ďalej
09 | 09 | 2021 | René Balák


Medzitým, okrem otázky osobného zdravia, je tu aj otázka politiky - presnejšie zlej politiky. V prvom rade Biden nehanebne klamal americkému ľudu, keď sľúbil, že krajine nikdy nebude vnucovať vakcíny.

Zároveň kritizoval Kongres a štáty tým, že splnomocnil Správu bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci ministerstva práce (OSHA) na presadzovanie očkovacieho mandátu - ďalší príklad toho, že Biden zneužíval výkonný úrad.
„Protiústavný“ mandát

Republikáni, ktorí sa počas pandémie všemožne snažili udržať svoje mestá a štáty otvorené pre obchod, sľubujú, že budú bojovať proti Bidenovmu „protiústavnému“ mandátu na každom kroku, vrátane pravdepodobnej bitky na Najvyššom súde.

Zamenili si zverenú moc za znásilňovanie prostitútky
Sú schopní naozaj všetkého. Aj viacnásobnej neuznášaniaschopnosti. Budú síce klamať, že oni tam sú, pracujú do roztrhania tela v prospech občana, akurát - nehlasovali. Ale ignorovať takmer polovicu občanov, voličov Slovenska, ktorých v parlamente... Čítať ďalej
09 | 09 | 2021 | Ivan Brožík


Bývalý viceprezident Mike Pence sa dokonca zobudil z politického zimného spánku a uviedol, že „karhanie“ americkej verejnosti „nie je americký spôsob - a očakávam, že odpoveď, s ktorou sa v celej krajine stretne, to potvrdí“.
Bidenov politický rubikon

Napriek neustálym tvrdeniam Demokratickej strany, že Donald Trump bol „tyran“ a „diktátor“, množstvo exekutívnych príkazov, ktorými Joe Biden vtrhol do Washington, DC, stačí na to, aby sa Caesar začervenal. Nútiť Američanov podrobiť sa lekárskemu ošetreniu je Bidenovým osobným „prekročením politického rubikonu“ - ďalším z momentov typu „buď ste s nami, alebo proti nám“, ktoré zafarbili „vojnu proti teroru“ z Bushovej éry.

Očkovacie preukazy sú nezmysel! Potvrdzujú to aj najnovšie vedecké výskumy
Očkovacie pasy niektorí považujú za nemorálne a rozsiahle zasahovanie vlády, aj keď tieto zistenia neexistujú. Neexistuje žiadna historická paralela, aby vlády týmto spôsobom obmedzovali pohyby zdravých ľudí kvôli respiračnému... Čítať ďalej
11 | 09 | 2021 | Imrich Kovačič


V tejto najnovšej kapitole americkej histórie však neočkovaným hrozí, že sa postavia za zástancov al-Káidy a Islamského štátu. Vzhľadom na úroveň liberálneho šialenstva, ktoré teraz infikuje každý centimeter štvorcový americkej pôdy, sa neočkované osoby môžu stať terčom nenávistnej kampane, ktorá sa môže ľahko vymknúť spod kontroly.

Nech už je to akokoľvek, keď si budúci historici sadnú a budú písať o Amerike na začiatku 21. storočia a o jej druhej občianskej vojne, 9. september sa môže zapísať do historických kníh ako deň, keď vážne začalo peklo.

"Musíme očakávať čoraz viac pandémií," upozorňuje imunológ
Vedci z Pennsylvánskej univerzity pracujú na vytvorení vakcíny, ktorá by chránila nielen pred Covid-19, ale pred všetkými koronavírusmi. Dúfajú, že bude „pripravená“, kým dôjde k ďalšej pandémii, informuje portál RT. Čítať ďalej
11 | 09 | 2021 | Diana Zaťková