Lengvarský očkovaním detí rozzúril Slovákov. „Tu treba revolúciu ako pred 30 rokmi. Iné nepomôže!“
10 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Ministerstvo zdravotníctva a jeho šéf Vladimír Lengvarský sa museli celkom zblázniť. Oznámili totiž, že spúšťajú očkovanie detí od 5 do 11 rokov. Ako prví na svete! Opäť teda budeme v niečom prví na svete, tak ako pri celoplošnom testovaní a neskoršom umieraní.


Očkovať detičky od 5 do 11 rokov sa ešte nepustil nikto na svete. Vo väčšine krajín navyše lekári očkovanie detí proti COVID-19 neodporúčajú. Tento krok preto prekvapil mnohých. Zamýšľajú sa nad ním aj v susedných krajinách, ktoré na nás poukazujú, že ide vlastne o experiment. Toto sa ale vôbec nepáči šéfke strany Národ a Spravodlivosť Anne Belousovovej, ktorá na to poukazuje aj v statuse, pod ktorým sa strhla vášnivá, a najmä odmietavá, diskusia.
Vojnový zločin. Na deťoch sú experimenty zakázané!

„Odznelo na ČTV: „Očkovanie 5-ročnách detí na Slovensku je experiment. Otázka: Pre koho slúžia slovenské deti ako pokusné myši?!“ napísala v kratučkom statuse na sociálnej sieti Anna Belousovová. Pod ním sa však doslova roztrhlo vrece s diskutujúcimi, no najmä nespokojnými a doslova pohoršenými rodičmi. Názory Slovákov sú totiž viac ako jednotné: „Deti očkovať? Nie!“ Týmto krokom totiž naša vláda ľudí ešte viac rozhnevala.

„Áno pozeral som to. Dnes ani nezaspím. Zločin proti ľudskosti. Vojnový zločin. Na deťoch sú experimenty zakázané!!!!!!!!!!!!!!!! Pre Boha kam sme sa to dostali?????????!!!“ nechápe Rastislav Ilavský. „Takisto dnes rádio Tirol... Rakušáci zhrozený, že ako jediná krajina v EU ignorujeme odporúčania EMA a ideme očkovať už 5r deti! Ozaj nevie niekto kde ten mamrd Lengvarský býva, či má deti a vnúčatá?! Čo takto vyskúšať najprv na jeho potomkoch?“ napísala v diskusii Lucia Balážová.

Nedoporučíme očkovanie detí len preto, že to chcú politici, povedala očkovacia komisia v Nemecku
05 | 08 | 2021 | Peter Sulek


„Minulý rok na jeseň atómovka s testovaním a tento rok na jeseň pokusy na deťoch. Nestačilo, že nám tie ich pokusy vzali tisíce životov, tak teraz idú ďalší pokus skúšať na tých najnevinnejších!!!“ hnevá sa Anna Knoteková. „Už roky sme odpad pre západnú Európu. Potraviny, kultúra, šport XY vecí a toto je čistý dôkaz toho všetkého. Prečo to neskúšajú na deťoch z Nemecka, Francúzska atď? Sme pre nich odpad, a tí, čo to tu schvaľujú by mali dostať exemplár e tresty,“ navrhuje znechutený Peter Slíž. „Očkovanie detí je zločin! Slovensko slúži pre veľa vecí ako pokusné laboratórium pre EÚ  Je načase s tým konečne skončiť!“ navrhuje Paul V. Podolay.

Očkovanie detí proti koronavírusu nie je správnou cestou (Thomas Mertens)
Názor Thomasa Mertensa (Wochenblick) Čítať ďalej
12 | 06 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Kto dá zaočkovať svoje dieťa si nezaslúži byť rodičom

„Presne to som napísala včera, keď niekto napísal, že nie je na očkovanie 5-ročných klinická štúdia. My budeme tou klinickou štúdiou a až potom budú očkovať ostatné deti. Aký zmysel však má ich očkovanie, keď 5-roční problém s covidom nemajú a prenášať ho budú aj naďalej, ako ostatní očkovaní?!“ nechápe Magda Lena. „Kto dá zaočkovať svoje dieťa, (je jedno koľko má rokov), si podľa mňa nezaslúži byť rodičom. Slováci sú veľmi netrpezlivý a lenivý národ. Radšej uveria, že sa dajú „pichnúť“ a budú mať späť „normálny život“,“ myslí si Alica Klučková.

„A druha otázka: Kto to schválil a čo z toho bude mať? A tretia otázka: Čo sa ešte musí stať a koľko ľudí ešte musí zomrieť, aby národ vyšiel jednotne do ulíc a zastavili sme toto covid šialenstvo, fašizmus, genocídu, apartheid a holokaust?“ pýta sa hodne nepríjemne Eddie W. Nicholas. „Miesto myší použijú deti, ovšem či a ktorí rodičia to dovolia a myší budú lietať po chotári, ničiť úrodu a budú chránené ako medvede, a budú mať väčšiu cenu ako človek,“ píše diskutujúca Mária Knotková.



„Dopredu naplánované všetko. Od začiatku tzv vypuknutia pandémie. Testovanie povinné. Zmagorenie obyvateľstva. Nevedia kde je sever. Očkovanie. Pokusy na slovenských obyvateľoch. Každá vakcína má číslo. Treba hlásiť nežiadúce účinky. A teraz deti. Občania zobuďte sa. Oni vás nechránia. Oni vás ničia,“ upozorňuje Jozef Štofaník. „Tu treba revolúciu ako pred 30 rokmi. Iné nepomôže. Toto už je vážne. Akoby zapli mozog a trochu si overili skutočnosti, odporúčania a neposledne dianie aj v iných krajinách, kde už začínajú hovoriť pravdu, lebo realita nepustí!!“ odkazuje šokovaným Slovákom Milka Lužáková.

Doktor Lipták šokuje: U ľudí, ktorí nie sú rizikoví, ale aj u detí, je očkovanie nezmyslom! (VIDEO)
Peter Lipták je praktický lekár, ktorý síce nepracoval počas najväčšej pandémie v nemocnici, zato s pacientami s koronavírusom sa vo svojej ordinácii stretával. Priznal zo aj v rozhovore, ktorý je zverejnený vo videu v statuse Tomáša... Čítať ďalej
15 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik