„Keď Pfizer na Slovensku dovolí, i motyka tam povolí!“ zarýmoval si Harabin na tému očkovania malých detí
10 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský odštartovaním očkovania od 5 do 11 rokov proti koronavírusu doslova otvoril Pandorinu skrinku. Pobúril tým nielen rodičov, ale aj viacerých politikov či expolitikov.  Patrí medzi nich aj Štefan Harabin.


Exminister spravodlivosti aj vnútra a exšéf Najvyššieho súdu Štefan Harabin v statuse dokonca prirovnáva Lengvarského k Mengelemu a Pinochetovi. Niet sa ale ani čomu diviť, pretože Slovensko je prvým štátom na svete, ktoré sa k takémuto kroku odhodlalo. A jeho detičky sú teda akýmisi pokusnými králikmi, myšami či potkanmi. A to je skutočne veľmi smutné, že sme toto dovolili.
Slovensko znovu získava (nechcený) svetový primát

„Generál MengeLe-Ngvarský, alias hororový diktátor Pinochet, predvádza na Slovensku novodobý hitlerovsko-čílsky Covid-fašizmus,“ začína svoj status Harabin a dodáva, že vedenie spoločnosti Pfizer povolilo Slovensku ako prvému štátu na svete začatie očkovania detí veku od 5 do 11 rokov vakcinačným roztokom Comirnaty 500 a očkovať sa začne okamžite, zatiaľ to bude dobrovoľné a na rozhodnutí rodičov.



„Slovensko znovu získava svetový primát, v škôlkach vznikne tlak na preočkovanie detí proti Covid-19 rovnako, ako sa už dnes deti v podstate povinne očkujú hexa-vakcínami!“ konštatuje dvojnásobný exminister, podľa ktorého šokujúce vystúpenie ministra zdravotníctva tak naozaj potvrdilo, že keď Pfizer na Slovensku dovolí, i motyka tam povolí! „Očkovanie mládežníkov a predškolákov ako politická otázka triednej uvedomelosti na Slovensku?“ pýta sa v samom závere statusu Štefan Harabin.

Doktor Lipták šokuje: U ľudí, ktorí nie sú rizikoví, ale aj u detí, je očkovanie nezmyslom! (VIDEO)
Peter Lipták je praktický lekár, ktorý síce nepracoval počas najväčšej pandémie v nemocnici, zato s pacientami s koronavírusom sa vo svojej ordinácii stretával. Priznal zo aj v rozhovore, ktorý je zverejnený vo videu v statuse Tomáša... Čítať ďalej
15 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik