Hysterickí cestujúci spolu s posádkou, vyhodili ženu z lietadla lebo vraj nemala rúško!
10 | 09 | 2021 I Ivan Mihale

Pred odletom z dovolenkovej destinácie smer Antalya- Košice, zažili muž so ženou v lietadle nepríjemnosť, ktorá sa tak ľahko nevidí. Plné lietadlo dovolenkárov vrátane personálu a pilotov za búrlivého potlesku vyprevádza dvojicu z lietadla. Bez štipky porozumenia a rešpektovania názoru. Prečo? Vraj pre rúško!


Ako uviedli Topky s odvolaním na čitateľa , ktorý zaslal do redakcie aj video z incidentu,  Slovenka spôsobila meškanie lietadla z destinácie iba preto, že si odmietla nasadiť rúško.To v cestujúcich vyvolalo nevôľu až hysterický ošiaľ. Niektorí dokonca neváhali pokrikovať oplzlé nadávky.
Stručný opis situácie

Že vám hanba nie je, fuj, hovädo, herečka!“ kričí jedna z cestujúcich v lietadle na ženu, ktorá v tej chvíli kráča s mužom smerom k východu z lietadla. Nastupuje potlesk. Ľudia plytko tlieskajú, že obyčajnej žene nebolo umožnené odcestovať, lebo zrejme spáchala "hrdelný zločin" - nenasadila si rúško.

„Vy ste si dovolili s celým personálom mňa vyhodiť von? Vy ste ma vyhodili,“ reaguje dotknutá pasažierka smerom k pilotovi.

„Dobre urobili, vypadnite už von!“ huláka iná pasažierka.

„A teraz ja ako mám ísť domov? Môžem poprosiť batožinu aspoň?“ dopytuje sa vyhodená žena svojich osobných vecí.

Pilot ako "pravý" gentleman žene pohrozí s otázkou, či má zavolať políciu.

„Zavolajte,“ rezignovala žena a napokon lietadlo aj opúšťa.

Tá napokon aj s mužom opúšťa lietadlo.

O tom, že to "mainstream" otočí a neznámu dvojicu znemožní pred celým národom, niet žiadnych pochýb. Z ľudí sa jednoducho vytratila elementárna slušnosť a rešpektovanie opačného názoru.

Generálna prokuratúra sa opäť vzoprela. Zrušila trestné stíhanie vyšetrovateľky Santusovej
Veľa kriku pre nič! Nie, to nie je kniha Williama Shakespeara, ale slovenská realita. Generálna prokuratúra totiž zrušila ďalšie trestné stíhanie. Tentokrát šéfky vyšetrovateľov Inšpekčnej služby Diany Santusovej. Čítať ďalej
10 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik