TOTO Mikas určite nečakal. Neuveríte, aký „voňavý darček“ dostal od kotlebovcov (VIDEO)
09 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Stojí to celé za ho*no. Povedali si zrejme kotlebovci, ktorí sa rozhodli vysypať priamo pred vchod do Úradu verejného zdravotníctva za malú vlečku hnoja. Vraj aj za to stoja vyhlášky šéfa tohto úradu.


Tak toto sme tu už nemali dávno. V druhej polovici augusta roku 2019 vysypali nahnevaní farmári hnoj pred náš parlament a odvtedy bol pokoj. Až doteraz, keď Kristína Laššáková zverejnila na svojom facebookovom profile video, kde pred vchodom na Úrad verejného zdravotníctva je vysypaná kopa hnoja. Prirodzene, radosť z toho mali aj mnohí diskutujúci. Hoci...
Zrúda zapredaná nech vie kam patrí aj s kumpánmi

„Priatelia, Mikasove vyhlášky ničia život Slovákov už vyše roka, tak mu poslali takýto voňavý odkaz priamo pred Úrad verejného zdravotníctva,“ hovorí vo videu Kristína Laššáková. „To by trebalo ako vo Francúzsku... s cisternou im tam postriekať celú budovu A nie na plachtu položiť trochu hnoja. Ale nápad určite iniciatívny,“ napísal Denis Varosch.

&ref=sharing

„Super, mali mu doviezť ten v tekutom stave, ten sa lepšie rozplýva, zrúda zapredaná nech vie kam patrí aj s tými jeho kumpánmi,“ pridal sa do diskusie  Ľubomír Ďurina. „A ešte päsťou do papule mu dať!“ pritvrdil trochu Macík Macko. „Ešte mu tam postaviť šibenicu... Aby vedel, koľká bije...,“ zdupľoval Dragstar Marek.

Bukovský: „Rekonštrukcia vlády je vlečka hnoja vykydnutá pred každý dom na Slovensku“
„On však odkázal celému národu, že jeho ochota stať sa ministrom financií je prejav veľkonočného odpustenia všetkým tým, ktorí boli nespokojní s jeho vládnutím a požadovali jeho odchod z funkcie. Odpustil 84 percentám ľudí nespokojným s jeho... Čítať ďalej
30 | 03 | 2021 | Robert Bačinský

To sa presne na vás hodí. Hnoj produkuje len hnoj

Ako sa ukázalo, hnoj pred Úradom verejného zdravotníctva majú na svedomí kotlebovci z ĽSNS. „Zabíjate národ! Národ Vám to vráti! Ján Mikas pred svoj Úrad verejného zdravotníctva dostal zásielku pripomínajúcu jeho nariadenia,“ napísal v statuse poslanec za Kotlebou ĽSNS Andrej Medvecký, čím sa priamo priznal, že kopu hnoja pred Mikasovým úradom majú na svedomí práve oni. A čo ľudia? Niektorým sa forma protestu kotlebovcov nepáči.



„Na tej fotke je všetko, čo vaša strana dokáže ponúknuť Slovensku,“ odkazuje Peter Radačovský. „Kotleby tam nechali obsah svojich hláv? To sa presne na vás hodí. Hnoj produkuje len hnoj. Na pláž banda idiotov,“ napísal Pikaču Šiesty.

Draxler o protestoch: Matovič na nás kydá hnoj každý deň, teraz sme mu to vrátili
10 | 03 | 2021 | sefredaktor

To sú bezmozgoví ľudia, ktorí toto dokážu urobiť

Prirodzene, reakcia v podobe statusu prišla aj od „obdarovaného“ úradu. „Ďakujeme za príspevok k riešeniu zhoršujúcejšej sa epidemickej situácie v našej krajine. Každý podľa svojich možností… Žiaľ, materiálu v tejto forme nie je možné priradiť registratúrne číslo,“ zareagovali v statuse kompetentní z Úradu verejného zdravotníctva.



 

Nespokojní farmári vysypali hnoj pred budovou parlamentu, prípad rieši polícia (VIDEO)
20 | 07 | 2019 | Imrich Kovačič / TASR