Očkovací škandál v rožňavskej nemocnici? Z 11 zaočkovaných kuchárov dostali vraj deviati Covid-19, píše doktor Janco
09 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovenskom sa vraj o Covide, nakazených či chorých šíria rozličné bludy a hoaxy. Ako to však vyzerá, najväčšími šíriteľmi sú naši „odborníci“ a najmä mainstreamové médiá. Tie totiž urobia pre šírenie propagandy zrejme naozaj čokoľvek. A ako sa zatiaľ ukazuje, úspešne.


Prezident Slovenskej lekárskej únie špecialistov doktor Andrej Janco určite nie je šíriteľom hoaxov, hoci on sám je nielen proti rúškam, ale i proti vakcinácii na koronavírus. Aj on v statuse vyzýva médiá aby prestali šíriť bludy a radšej o situácii s Covidom u nás informovali pravdivo.
Prestaňte s demagógiou a prestaňte šíriť bludy!

„Prestaňte šíriť bludy!!!!!“ vyzýva hneď v úvode lekár a dodáva, že v prípade pôvodnej správy v televízii TA3 o situácii v rožňavskej nemocnici ide o sprostú demagógiu. „Pôvodná správa na TA3 o pol ôsmej ráno z Rožňavy bola: 91% pacientov v rožňavskej nemocnici je nezaočkovaných a zaočkovaných po 1. dávke vakcíny!!!! O pol hodiny nato už zahlásila hlásateľka TA3, že 90% hospitalizovaných na COVID-19 v rožňavskej nemocnici tvoria nezaočkovaní… Takže, prestaňte s demagógiou!!!!!“ vyzýva Janco.



„Starí ľudia po 1. dávke Pfizeru, to sú pacienti rožňavskej nemocnice!!!!! Navyše, v rožňavskej nemocnici sa údajne zaočkovalo v nemocničnej kuchyni 11 kuchárov a 9 z nich dostalo Covid 19, takže stravu do nemocnice dovážajú vojaci!!!“ šokuje prezident Slovenskej lekárskej únie špecialistov, podľa ktorého o tom hovorí celá dolina. „A miesto šírenia hoaxov to preverte!!! Ak je to pravda, vyvoďte dôsledky. Prestaňte šíriť bludy!!!!“ zdupľoval na záver svojho statusu doktor Andrej Janco.

Vakcína „zdravia“ priniesla 32-ročnému mužovi smrť. „Dostal po nej infarkt,“ vysvetlil doktor Janco
Vakcíny proti koronavírusu prinášajú nielen množstvo nežiaducich účinkov, ale aj smrť. Vakcíny sú zatiaľ iba experimentálne, teda farma firmy ich skúšajú na ľuďoch. A to bez akejkoľvek zodpovednosti za následky. Mnohé vlády navyše občanov do... Čítať ďalej
06 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik