Blaha sľubuje: Keď sa vrátime do vlády, všetky svinstvá zrušíme a vrátime ľuďom slobodu
09 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Naše pediatrické lekárske „kapacity“ sa celkom zbláznili. Kým vo svete hromadne odstupujú od očkovania detí, tie naše – naopak. Rozhodli sa, že na Slovensku začneme očkovať proti COVID-19 deti už od 5 rokov. Nie naše detičky, ale toto je už absolútne choré...


Zdá sa, že našich lekárov zapredaných farmaceutickým spoločnostiam len tak niečo nezastaví. Hoci drvivá väčšina rodičov je proti očkovaniu svojich detí experimentálnymi vakcínami, niektorí naši pediatri to, naopak, odporúčajú, a tak sa začne s očkovaním detí už od piatich rokov! Aspoň že je to iba so súhlasom rodičov. Prirodzene, kritikou za to v statuse nešetrí ani podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha, ktorý ale poukazuje aj na dianie v SaS.
Ľudia už nevládzu. Berú im všetko a siahajú im na to najvzácnejšie - na ich detičky

„Toto čo je za peklo. Oni idú očkovať päťročné deti. Tu už končí všetka sranda!“ píše hneď v úvode Blaha a dodáva, že jeho malá dcérka má päť a syn osem rokov. „Keby sa ich niekto dotkol, tak mu ruky dolámem. Dajte preč paprče od našich najmladších, fašisti!“ konštatuje rezolútne smerák, podľa ktorého Pfizer potrebuje ďalšie miliardy na ziskoch, a tak budú pchať experimentálnu vakcínu do našich najmenších.

„O chvíľu vám bez včeličky nepustia deti do škôlky ani školy. Sem to smeruje. V Brezne bolo cítiť, že ľudia už nevládzu. Berú im všetko a siahajú im na to najvzácnejšie - na ich detičky, na ich vnúčatá. Vláda si fakt koleduje o ľudovú vzburu,“ predpovedá Blaha, podľa ktorého sa koaličníci a ich prisluhovači ľuďom arogantne smejú do očí.



„Gauner Kiska zarába 30 litrov na úrokoch za pôžičku strane, ktorú sám ovláda. Podvod ako delo. Ako to, že ešte nesedí vo väzbe?!,“ pýta sa podpredseda Smeru-SD. „Prali štátne prachy a vyplácali si nehorázne peniaze, Krpelan zarábal v Za ľudí pomaly viac ako prezident, poslanci Za ľudí od Kolíkovej si vyplácali ešte viac. Že ich hanba nefacká. Toto sú tí slušnoľudia, toto je tá ich sloboda a demokracia,“ neskrýva smerák odpor k mini strane vládnej koalície. „Keď sa vrátime do vlády, všetky tieto svinstvá zrušíme. A vrátime ľuďom slobodu. Doručíme spravodlivosť voči Matovičovi a jeho mafii. Bude ich to bolieť. Prekročili Rubikon, už nie je cesta späť,“ končí svoj status Ľuboš Blaha.

Blaha: Vzdelaní a múdri ľudia doma krútia hlavami, čo za úbožiaci tu dnes vládnu
Šéf OĽaNO, expremiér a v súčasnosti minister financií Igor Matovič sa už dlhší čas neobjavoval v diskusnej relácii žiadnej televízie. Stalo sa to až včera. A hneď si ho v statuse opäť doslova „vychutnal“ podpredseda Smeru Ľuboš... Čítať ďalej
06 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik