Belousovová: Po návšteve pápeža tu nebude „Matovičova atómovka“, ale „Čaputovej Hirošima“
09 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Na Slovensku rastie počet pozitívnych prípadov na koronavírus a jeho variant Delta. Hneď na začiatku sa síce prezentovalo, že je nákazlivejší, ale menej ľudí naň zomiera. Opäť sa však začína robiť panika. Zrejme zase potrebujeme zatvárať ľudí doma, deti nepúšťať do škôl a zatvárať prevádzky. Potrebujeme, lebo farma firmy by kvôli nezaočkovaným nezarábali ťažké milióny a miliardy.


Pri narastajúcich počtoch nakazených sa na Slovensku pripravuje návšteva pápeža Františka. A to sa ho miesto pôvodne plánovaných iba zaočkovaných môžu po novom zúčastniť aj nezaočkovaní. Expolitička Anna Belousovová si v statuse všimla, že v utorok sme mali 417 pozitívnych prípadov. Koľko ich bude na konci hromadnej akcie po návšteve svätého otca?
Matovičova atómovka bude poplašák oproti tomu, čo prichystala Čaputová

„Preto treba organizovať najmasovejšie podujatie na svete v období pandémie a robiť nábor na pápeža, akoby ho ponúkali vo výpredajovej akcii - 2 v 1. Aj s očkovaním,“ píše hneď v úvode Belousovová, ktorej sa vraj zdá, že Slovensko je objektom nejakých pokusov, experimentov.



„Najskôr to bola „Matovičova atómovka“ a teraz hromadné stretnutie desiatok tisíc ľudí z celého Slovenska, ktorí sa kvalitne premiešajú na jednom mieste. A potom to vybuchne! Matovičova atómovka bude poplašák oproti tomu, čo prichystala Čaputová. Hirošima...,“ píše varovne na záver statusu exnárodniarka a teraz šéfka strany Národ a Spravodlivosť.

Mutácia „Matovič“ je pre Slovensko vražedná! Dávajte si pozor, varuje „vedkyňa“ Belousovová
Varianty kooronavírusu v gréckej abecede sa pekne rozrastajú. Po úvodnej Alfe prišla Beta, teraz nás „odborníci“ strašia Deltou, ale na obzore je už dokonca aj piaty variant, ktorý dostal názov Mí. Ale pozor, „vedkyňa“ Anna Belousovová objavila... Čítať ďalej
07 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik