Zobuď sa, Rakúsko! Megademonštrácia proti koronovým opatreniam 11. septembra 2021 vo Viedni! (Siri Sanning, Willi Huber)
08 | 09 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Komentár Siri Sanning a Willi Huber (Report24)


Martin Rutter, organizátor veľkých demonštrácií proti koronovým opatreniam v Rakúsku, sa opäť hlási o slovo. Prípravy na demonštrácie za slobodu, deti, základné práva a ľudskú dôstojnosť, ktoré organizuje on a jeho tím, sú v plnom prúde. 11. septembra Rakúšania opäť vyjdú do ulíc Viedne, aby protestovali proti diskriminácii, nátlaku a teroru.



Stačilo!

"11. september! Megademonštrácia! Stačilo! To, čo s nami robia politici a médiá, je už neznesiteľné. Súkromný život, profesionálny život, deti... Uvidíme sa na ulici! V pokojnom proteste, ale absolútne konzekventne!“ – vyzýva Martin Rutter.

Výzva Martina Ruttera k megademonštrácii 11. septembra vo Viedni - VIDEOtu
Prineste si kriedu a napíšme spoločne našu budúcnosť na ulicu!

Občas sa ľudia pýtajú, aký zmysel má vôbec ísť demonštrovať. Koniec koncov, aj tak by to nič nezmenilo. V skutočnosti koronová diktatúra zvíťazila, ak už nikto nevyjde do ulíc. Odpor je dôležitý vo všetkých situáciách. Človek sa musí naučiť pochopiť silu slova "nie", alebo vety "s týmto nesúhlasím".

Trikmi s číslami rakúska zdravotnícka agentúra AGES vyprodukovala "pandémiu neočkovaných" (Willi Huber)
Komentár Willi Huber (Report24) Čítať ďalej
06 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová


Mnohé vlády nútia svojich občanov k bezprávnemu, protiústavnému stavu. Vedia, že väčšina ľudí sa vyhýba konfliktom. Chcú vychádzať sami so sebou a žiť pokojný život. Medzitým medzinárodné finančné elity nemilosrdne presadzujú svoj program transformácie celej spoločnosti.
Nastal čas na odpor

Napríklad úplne otvorený plán Klausa Schwaba zo Svetového ekonomické fóra sa nesie pod mottom: "V roku 2030 už nebudete nič vlastniť, nebudete mať žiadne súkromie a budete s tým spokojní."

Ak to nechcete, nemali by ste čakať, kým sa tak stane. Mali by ste dokázať rozpoznať problém, riešiť ho. Klásť mu dôrazný odpor. Žijeme v dobe, keď sú občania prenasledovaní "úradmi na ochranu ústavy" ako nepriatelia štátu. A to len preto, že sa odvolávajú na platné právo a ústavu. Tí, ktorí si neskôr nechcú vyčítať, že nič neurobili, že sa len nečinne prizerali, musia byť aktívni a vyjsť do ulíc už teraz.

Napriek miliardových ziskom: Drastické zvýšenie cien vakcín (Christoph Uhlmann)
Komentár Christoph Uhlmann (Wochenblick) Čítať ďalej
01 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ľudia majú plné zuby lží

Našťastie, chuť ľudí demonštrovať rastie. Ukázalo sa to aj minulý víkend v Linzi. Zdravotné sestry tam protestovali proti koronovým opatreniam. Určite je to spôsobené aj tým, že čoraz viac ľudí si uvedomuje, ako veľmi ich systém oklamal. Neustále počúvali: "Bude to iba krátky lockdown. Svetlo na konci tunela. Nasledujúce dva týždne sú kľúčové. Len jedno očkovanie. Len dve očkovania..."

Keď je v stávke vlastný život a telo, pre mnohých sa to končí pri treťom očkovaní. Iní môžu na svojom tele, alebo u svojich príbuzných pozorovať závažné vedľajšie účinky, kým sa prebudia. Ale je to hmatateľné, je to v jesennom vzduchu. Odpor rastie! – konštatujú Siri Sanning a Willi Huber v Report24.

Dr. Roger Hodkinson o covidovej propagande: "Je to pandémia strachu" (Report24)
Názor Rogera Hodkinsona (Report24) Čítať ďalej
01 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová

Ďalšie odkazy a informácie

Informácie nájdete aj na Telegrame, na www.megademo.info a na informačnom kanáli Megademo.

Iniciatívou kritikov koronových opatrení je aj verejná telegramová skupina Impfopfer.info. V súčasnosti má viac ako 37 700 členov. Jej cieľom je dať ľuďom možnosť verejne písať o škodách spôsobených očkovaním, a tak ich dokumentovať.

Aktívne je združenie "Priama demokracia teraz" (Direkte Demokratie jetzt“). Podporuje sebaurčenie a osobnú zodpovednosť. Cieľom telegramového kanála "My v domácom vzdelávaní" („Wir im häuslichen Unterricht“) je informovať rodičov v Rakúsku o alternatívnej možnosti školského vyučovania. Vo všetkých uvedených kanáloch nájdu záujemcovia množstvo príležitostí na nadväzovanie kontaktov.

Protikoronové demonštrácie plné policajnej brutality v Berlíne (VIDEO)
Takmer 5 000 policajtov sa v Berlíne snažilo potlačiť nepovolené protikoronové demonštrácie. Kvôli policajnému násiliu bol povolaný vyslanec OSN, píše epochtimes.de. Čítať ďalej
05 | 09 | 2021 | Ingrid Vrabcová