„Katastrofa“: Jozef Mikloško na stretnutie s pápežom ísť nemôže. Iba test mu na to nestačí!
08 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

O pár dní k nám príde pápež František, za ktorým vraj môžu ísť všetci, teda zaočkovaní aj nezaočkovaní. Bývalý podpredseda federálnej vlády Jozef Mikloško ale tvrdí, že to nie je pravda. Jeho, nezaočkovaného, totiž k nemu pustiť nechcú!


Jozef Mikloško kandidoval v roku 2019 aj na funkciu prezidenta, predtým však zastával funkciu veľvyslanca v Taliansku, na Malte a s San Maríne. V statuse na sociálnej sieti Mikloško ale doslova šokuje vyjadrením z kancelárie prezidentky, ktoré popiera všetko to, čo naša vláda, odborníci a cirkevní hodnostári tvrdili.
Z predstaviteľov verejného života sa môžu stretnúť s pápežom iba zaočkovaní

Jozef Mikloško v úvode statuse píše, že dostal úradnú správu, že v minulú sobotu ohlásila Konferencia biskupov Slovenska na tlačovej besede, že počas návštevy pápeža Františka bude platiť tzv. OTP režim, teda so Svätým Otcom sa môžu stretnúť nielen zaočkovaní, ale aj otestovaní a ľudia po prekonaní covidu. „Nie je to pravda. Z kancelárie prezidentky som dostal osobnú pozvánku na stretnutie so Svätým Otcom, v záhrade KPR. Rád som sa tam prihlásil v režime T (testovaní – pozn. red.), ale dostal som túto odpoveď:

Vážený pán Mikloško, žiaľ, Vaša registrácia na podujatie napriek zmeneným podmienkam nebude možná. V prípade stretnutia predstaviteľov verejného života so Svätým Otcom v záhrade Prezidentského paláca zostávame aj naďalej v režime plne zaočkovaný, nakoľko sa podmienky zmenili až po odoslaní pozvánok, čiže platný negatívny test nie je postačujúci. Mrzí nás to a ďakujeme za pochopenie. S pozdravom Martina Péterová, odbor protokolu,“ napísal Jozef Mikloško v statuse.

Neuveriteľné: Hlavný hygienik Mikas neodporúča ísť na pápeža!
Návšteva pápeža Františka na Slovensku, ale aj v Maďarsku, sa nezadržateľne blíži. Najmä do Maďarska sa chystajú mnohí nezaočkovaní Slováci. Hlavný hygienik však varuje aj všetkých tých, ktorí sa za svätým otcom chystajú u nás. Adresuje im preto... Čítať ďalej
08 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


Prirodzene, rekacie ľudí v diskusii na seba nenechali dlho čakať. „Toto je najväčšia hanba aká na Slovensku už nemá obdobu,“ píše v diskusii Michal Mega. „Ak sa dal zaočkovať pápež, mal sa dať zaočkovať aj pán exveľvyslanec, ak tak veľmi uznáva osobnosť pápeža. Prepáč Jozef, ale ja to vidím tak,“ odkazuje mu Andrej Gajdoš. „Prezidentka bola na preočkovanie? Veď jej očkovanie je už po záruke. Ona sa môže stretnúť s pápežom?“ pýta sa Ľubica Fibichová.



„Určite by som sa nedala zaočkovať len kvôli tomu, aby som na chvíľu videla pápeža. On tiež pri mne nebude keď mi náhodou bude zle, a príznaky kvôli očkovaniu sa mi prejavia Boh vie akým spôsobom. Verím v Boha a som veriaci človek, tak budem buď v práci alebo doma v duchu s pápežom,“ prezradila Adka Aduš. Prirodzene, rozličných názorov od diskutujúcich bolo podstatne viac

Po návšteve pápeža vraj bude na školách hotová covidová katastrofa, predpovedajú analytici
Návšteva pápeža Františka na Slovensku začína už túto nedeľu a potrvá až do stredy 15.9., keď cirkev slávi sviatok Sedembolestnej Panny Márie. Kresťania sa síce z návštevy svätého otca tešia, analytikov však desí. Očakávajú totiž zvýšený počet... Čítať ďalej
07 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik