„Poď šíriť dúhu na školách“, propagátori LGBT sa nezastavia pred ničím! Kto to konečne zastaví?!
07 | 09 | 2021 I Gabriel Matta

LGBT propagandisti sa nezastavia pred ničím. S podporou európskych peňazí a Sorosových mimovládok plánujú indoktrinovať deti na školách. Ak nie štát, rodičia by takúto LGBT propagandu mali zastaviť.


Na stránke PRIDE Košice bol zverejnený inzerát na nábor ľudí, ktorí budú na školách šíriť LGBT propagandu: „Poď šíriť dúhu na školách. Prihlás sa do programu dúhové vzdelávanie,“ uvádza sa na plagátiku.

V popise sa ďalej píše: „Zdá sa ti, že sa na slovenských stredných školách vôbec nehovorí o LGBT+ témach? Že mnoho mladých ľudí nemá prístup k overeným informáciám? Že príbehy LGBT+ ľudí v školských osnovách chýbajú? Poď to s nami zmeniť! Prihlás sa do programu Dúhové vzdelávanie a získaj kompetencie, ktoré ti pomôžu urobiť tvoju školu dúhovou. Program Dúhové vzdelávanie si kladie za cieľ priniesť do škôl LGBT+ témy prostredníctvom rovesníckeho (peer) prístupu.

Čaputovú vždy trápia cudzie ľudské práva. Teraz sa obáva o ľudské práva Afgancov
Nové udalosti v Afganistane šokovali celý svet, pričom výnimkou nebola ani prezidentka Zuzana Čaputová. Tá reagovala na talibanské zmocnenie sa krajiny vyslovením obáv o ľudské práva Afgancov, informuje portál Extraplus. Čítať ďalej
07 | 09 | 2021 | Tibor Sipos


Ten je postavený na partnerskom dialógu, príbehoch a práci s komunitou. Prostredníctvom dlhodobej práce so žiackymi a študentskými kolektívmi prinesie hlboký dopad na postoje mladých ľudí, prinesie teplé témy a bezpečnejší priestor pre tvojich spolužiakov a teba.“

Projekt ‘Dúhové vzdelávanie’ je podporený z programu ACF – Slovakia, ktorý je financovaný z Finančného mechanizmu EHP 2014-2021. Správcom programu je Nadácia Ekopolis v partnerstve s Nadáciou otvorenej spoločnosti Bratislava a Karpatskou nadáciou. Projekt realizuje Dúha na východe, o.z. v spolupráci so Saplinq, o.z.

Aj v tomto prípade má teda prsty Nadácia otvorenej spoločnosti, ktorú založil pochybný ultraliberálny miliardár George Soros. Zarážajúce je však najmä to, že peniaze na tento projekt prúdia z Finančného mechanizmu európskeho hospodárskeho priestoru.


Strmý pád podpory donútil Čaputovú obliecť si kroj a zverejniť vyretušovanú fotku
05 | 09 | 2021 | Peter Sulek