Vakcína „zdravia“ priniesla 32-ročnému mužovi smrť. „Dostal po nej infarkt,“ vysvetlil doktor Janco
06 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Vakcíny proti koronavírusu prinášajú nielen množstvo nežiaducich účinkov, ale aj smrť. Vakcíny sú zatiaľ iba experimentálne, teda farma firmy ich skúšajú na ľuďoch. A to bez akejkoľvek zodpovednosti za následky. Mnohé vlády navyše občanov do očkovania nútia.


Vakcináciu u nás obhajujú nielen viacerí vedci, ale i lekári. Zásadne proti je doktor Andrej Janco, prezident Slovenskej lekárskej únie špecialistov. Je nielen proti vakcinácii, ale aj proti rúškam a tiež bol proti hromadnému testovaniu. V krátkom statuse vyrozprával ďalší smutný príbeh človeka, ktorý si dal pichnúť vakcínu „zdravia“. Tentokrát však s veľmi smutným koncom.
Veľa ľudí umiera práve na zástavu srdca kvôli vakcíne

Doktor Janco uvádza, že o smutnom prípade dostal SMS, na ktorú musel myslieť dlho. „Ťažko chápať fakt, že ani smrť najbližšieho nie je motívom bojovať,“ konštatuje lekár. Vzápätí približuje, čo sa stalo. „Srdečne vás pozdravujem, pán doktor. Posielala som vám mail s otázkami. Nájdete si čas na tie odpovede? Ako to vidíte? Inak môjmu synovi zomrel ďalší kamarát, 32 rokov. V sobotu s ním ešte bol. Chalan išiel v pondelok na vakcínu. A štvrtok ráno sa nezobudil. Infarkt. Rodine sa to nechce riešiť, lebo vraj nejdú bojovať s veternými mlynm,“ napísal doktor Andrej Janco v statuse.

Škandál: V nemocnici odmietli ošetriť od bolesti kričiace 7-ročné dieťa lebo nemalo test! Tvrdí doktor Janco
Slovenské zdravotníctvo je choré. Nie však doslovne, ale mentálne. A postaral sa o to nie koronavírus, ale ľudia, ktorí tento rezort vedú a tiež niektorí, ktorí v ňom aj pracujú. Svedčí o tom aj príbeh, ktorý na sociálnej sieti zverejnil doktor... Čítať ďalej
04 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


Prirodzene, reakcie diskutujúcich aj s ich skúsenosťami na seba nenechali dlho čakať. „Takých je veľa. Poznám ľudí, ktorým nechali rodičov bez liečby v nemocnici umrieť, len aby mali čísla. Tiež sa im nechcelo v bolesti a smútku naťahovať,“ prezrádza Monika Veselá.

„Áno, verím tomu už, veľa ľudí umiera práve na zástavu srdca kvôli vakcíne. Môj svokor mal druhú vakcínu koncom júna a dneska leží v nemocnici na prístrojoch. Lekári vravia, že má problémy zo srdcom. Predtým nemal žiadne zdravotné problémy,“ napísala svoj príbeh Alexandra.

„Ja tiež tŕpnem, lebo moja dcéra sa dala očkovať napriek tomu, že mala strach a pochybnosti, len aby mala prácu. A ešte mi napíše, že bola s ňou lekárka, že bola v dobrých rukách, aj keď skolabovala. A to nehovoriac že pred tromi týždňami, keď sme robili v Tirol, bola proti tomuto svinstvu,“ pridala do diskusie Renáta Puhl. „Dobrovoľná eutanázia. Smutné ak toto ľudia podstúpia len kvôli tomu, že majú pôžičku alebo chcú cestovať či neprísť o prácu,“ skonštatovala v diskusii Janka Vavrová.

Lekár Andrej Janco šokuje: Očkovať sa nedám! Toto nie je vakcinácia, ale skôr génová terapia (VIDEO)
Mnohí Slováci prehodnotili svoj postoj k očkovaniu proti koronavírusu a ich záujem oň pomaly opadá. Niektorí, ako doktor Andrej Janco, sú však od začiatku proti nemu. Vysvetľuje to aj vo videu, ktoré na sociálnej sieti zverejnil Rastislav... Čítať ďalej
19 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik

Keď im nestojí ani smrť blízkeho človeka za boj o pravdu, tak čo potom?

„Pán Janco, čo môže rodina taký čas robiť!? Neviem si predstaviť, kto, kým platený by v dnešnej dobe vykonával u zomrelých dokazovanie súvislostí či naopak s vakcináciou!? Nie som v tejto problematike nejako rozhľadený, ako je to v zahraničí? No je nad slnko jasné, že u nás na Slovensku sa súvislosť nehľadá! Nie je predsa normálne, aby náš rodinný priateľ, ktorý štyri dni po prvej dávke zomrel, (mál veľa diagnóz), aby k dnešnému dňu dostal snáď piatu výzvu na dostavenie sa na druhú dávku!“ šokuje Tibor Spišák.

„Rodine sa to nechce riešiť. Nikdy by som nedopustila, aby smrť môjho dieťaťa pre pochybenie, diktatúru vládnych a nenažranosť farma firiem zostala nepotrestaná, práve naopak,“ napísala Slávka Kovříková.



„Jeden hňup napísal kdesi na jednej z tých covidpropagandistických stránok na margo protestujúcich ľudí, že my, čo sme proti tej experimentálnej emulzii, umrieme, že nás elita nepotrebuje, lebo to je v rámci prirodzeného výberu podľa Darwinovej teórie. Oni s tou sračkou v sebe nadobúdajú dojem, že už nič ich neohrozí. Myslím, že sa to týka práve tých veriacich vo falošnú vakcínu. Treba ich asi nechať v tom omyle, lebo nechcú. Oni proste nechcú uvažovať, pýtať sa, hľadať pravdu. Lenivosť a vlažnosť a alibizmus. Strašné... Nie je doktor ako doktor a vedec ako vedec. Zdravý rozum dostal stopku. Keď im nestojí ani smrť blízkeho človeka za boj o pravdu, tak čo potom?“ pýta sa Marcela Ondrušová.

Sestrička z galantskej nemocnice vrieskala na ženu a strašila ju, že zomrie. Druhá priala smrť všetkým nezaočkovaným
Neuveriteľné rozdeľovanie národa sa prejavuje aj priamo v slovenských nemocniciach. Facebooková stránka Nekŕmte nás odpadom zverejnila sťažnosť od anonymnej ženy. Tá mala byť svedkom hrozivých slov z úst sestričiek vykonávajúcich testovanie... Čítať ďalej
04 | 08 | 2021 | Tibor Sipos