Na šport síce vláda výrazne kašle, ale zabáva sa pri ňom priamo vo VIP priestoroch
06 | 09 | 2021 I

Vidieť prestížny futbalový duel a stretnúť sa s osobnosťami športu? Tak na to sa naši politici pchajú ako židia do neba. Samozrejme, že títo vyvolení si nenechali ujsť ani zápas Slovenska s Chorvátskom. VIP box si užívali premiér Eduard Heger, minister obrany Jaroslav Naď aj minister práce Milan Krajniak, píše Pluska.




Eduard Heger, Jaroslav Naď či Milan Krajniak počas kvalifikačného zápoasu medzi Slovenskom a Chorvátskom dňa 5.9.2021 (foto Pluska)


Politici sa bežne objavujú na masových verejný podujatiach. Výnimočne však býva, takáto ich návšteva aj niečím prospešná. Navyše je veľmi sporné, či dnešná vládna garnitúra vôbec podporuje aj samotný šport. Ten už totiž druhý rok sužuje pandémia koronavírusu a riešenia na zlepšenie situácie chýbajú a tie, ktoré sú, to celé iba komplikujú a sťažujú.5.9.2021)

Perličkou sobotňajšieho duelu totiž bola účasť politikov vládneho hnutia OľaNO (Heger, Naď, Kučera) na národnom futbalovom štadióne. Majiteľovi tohto štadióna však od nástupu k moci nevedia prísť na meno. Užívať si však VIP salónik sa neštítia.

Futbalový stánok je pre nich tŕňom v oku už pomerne dlhú dobu. Namiesto toho, aby ho odkúpili podľa pôvodných dohôd, by ho najradšej znárodnili. Ale ani to im nevadilo sa vo VIP priestoroch výborne zabávať.

Blaha: Vzdelaní a múdri ľudia doma krútia hlavami, čo za úbožiaci tu dnes vládnu
Šéf OĽaNO, expremiér a v súčasnosti minister financií Igor Matovič sa už dlhší čas neobjavoval v diskusnej relácii žiadnej televízie. Stalo sa to až včera. A hneď si ho v statuse opäť doslova „vychutnal“ podpredseda Smeru Ľuboš... Čítať ďalej
06 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik