Harabin otvoril Pandorinu skrinku: Za čo nás vlastne považujú, seno nežerieme! Píšu ľudia
06 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Exminister spravodlivosti a vnútra, ale aj expredseda najvyššieho súd Štefan Harabin je známy nielen ako odporca nosenia rúšok, ale i ako antivaxer odmietajúci očkovanie. Jeho najnovší status triafa nielen do koronavírusu, ale i do údajne vakcíny proti nemu.


Štefan Harabin sa odmieta podrobiť noseniu rúšok aj vakcinácii. Neustále tvrdí, že on je zdravý, chorobu teda nešíri, a tak nemá dôvod aby mal na tvári rúško či sa dal zaočkovať. Navyše, podľa neho, vláda týmito krokmi porušuje nielen zákon, ale aj Ústavu. A najnovší Harabinov krátky a navyše obrazový status jasne vystihuje to, ako rúška i vakcíny vníma história.
Zapredali svoj národ za peniaze. Je to veľká hanba fuuuuuj

Z dejín ľudstva, dávnejších aj nedávnych, podľa Harabina vyplýva: „Keby bol ten vírus taký nákazlivý a smrteľný, prví by sa dali zaočkovať „dôležití a bohatí. Nepúšťali by pred seba tých „bezvýznamných“ a chudobných. Keby bola tá vakcína taká bezpečná a účinná, stála by veľa peňazí a nenútili by ju zadarmo väčšine populácie. Tak hovorí história. Histéria vraví niečo iné,“ píše v krátkom obrazovom statuse Štefan Harabin. Ako je v diskusii pod statusom vidieť, svojimi myšlienkami zaujal aj pospolitý slovenský ľud. „Presne tak, nikto by to lepšie nenapísal. Je to poriadny podvod, doslova poriadny ojeb tisícročia...,“ pochválila Harabina diskutujúca Nata Atanera. „Keby bol ten vírus (v prvom rade skutočný) tak smrteľný, ako sa ho snažili predať, nemali by sme byť dávno všetci mŕtvi?“ pýta sa Ján Sebíň.

Harabin: Očkovacia lotéria organizovaná zločineckou skupinou zahniezdenou v štátnych orgánoch (VIDEO)
Slávna Matovičova očkovacia lotéria sa ešte ani nezačala a už sa musí boriť s obrovskými problémami. Neuniklo to ani Štefanovi Harabinov. Podľa neho ide o akciu, ktorá je organizovaná zločineckou skupinou zahniezdenou v štátnych... Čítať ďalej
20 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik


„Svätá pravda len čo keď nás naši politici nútia a vyhrážajú sa nám obyčajným ľuďom. Zapredali svoj národ za peniaze. Je to veľká hanba fuuuuuj,“ napísala Erika Ďurčíková. „Exaktne napísané... toto isté vravím aj ja od začiatku... keby vírus bol taký smrteľný, všetkých 150 potkanov v parlamente by bolo už dávno niekde v bunkroch ukrytých aj s rodinami, a nie že si sedia pekne pokope v ňom naďalej a celý čas...čiže len s prepáčením o*rb na ľudí to celé...,“ skonštatovala Ti Na. „Nad tým by som sa zamyslel! Potkany pošlú do prvej línie najslabších, aby sa presvedčili, či nehrozí nebezpečie, až potom sa pustia ďalej hlavy potkanej hierarchie!!!“ pridáva Vojtech Dunai.

Harabinov VEĽKÝ právny manuál k nástupu do škôl. Rodičia, čítajte!
Štefan Harabin nazval svoj rozsiahly príspevok nabitý právnymi informáciami "antimanuálom pre žiakov, rodičov, ale aj pre riaditeľov škôl a učiteľov, ktorí nepodľahli tlaku Covid fašistov". Ponúka ho vo forme vzorového listu. Čítať ďalej
28 | 08 | 2021 | Petra Demková

Všetko je to výmysel, vymývanie mozgov ľudí a poriadny biznis

„Zaujímavá situácia z okresu Rožňava. Pred začiatkom školského roka sa dalo 14 učiteľov z nemenovanej školy otestovať PCR testami. 12 bolo zaočkovaných a 2 neočkovaní. Neuveriteľné. 12-ti očkovaní pozitívni, tí dvaja bez vakcíny v pohode. Škola zatvorená. To čo znamená? Nechápem. To znamená že celé je to chujovina. Pardon za výraz,“ napísal v diskusii zaujímavý postreh Rastislav Krak. „Keby bol tento vírus alfa, beta, gama, delta a podobné názvy tak nebezpečný a smrteľný, zomierali by sme ako kedysi ľudia na mor a týfus. Mŕtvoly by sa povaľovali na každom kroku. Všetko je to výmysel a vymývanie mozgov ľudí. A poriadny biznis pre pár ľudí na svete. O tomto to je,“ triafa po hlavičke klinčeka Iveta Hemalová.



„Presne tak! Sme normálne zmyšľajúci ľudia (poniektorí)... keď mne predpíše lekár nejaké lieky, ja si ich musím zaplatiť alebo doplatí, lebo ich potrebujem. Vakcínu nepotrebujem, lebo som zdravá, ALE nasilu nás „ženú“ do očkovania a ešte nám chcú oni platiť!!!! Za čo nás vlastne považujú, seno nežerieme!!!“ búri sa v diskusii Helena Morosiová. „Presne toto hovorím, že vždy keď bolo niečo dobré a vzácne dostalo to panstvo, a chudoba len čo zostalo, no teraz to „fajnové“ dávajú chudobe a panstvo je na konci, takže...“ zamýšľa sa v diskusii Zuzana Srncová.

Harabin: Nech si Čaputová a spol. nemyslia, že za propagáciu covid-očkovania, teda vraždenia, ostanú bez trestu!
Slovenská vláda sa rozhodla mohutne propagovať vakcináciu proti COVID-19, ktorej ľudia dôverujú stále menej. Experimentálne vakcíny totiž prinášajú na celkom svete veľa úmrtí a poškodení zdravia. Kroky niektorých našich popredných politikov... Čítať ďalej
15 | 07 | 2021 | Jozef Uhlarik