Doma mu nevedia prísť na meno. V Karlových Varoch zhýralcovi Deppovi nalievali
06 | 09 | 2021 I Imrich Kovačič

Michael Caine aj Ethan Hawke sa môžu pýšiť bohatou zbierkou rozmanitých filmov a unikátnych rolí, rovnako ako oceneniami priamo od festivalu a Jiřího Bartošku. Napriek tomu sa však na tohtoročný 55. ročník bude pravdepodobne v budúcnosti spomínať ako na rok, kedy do Varov zavítal Johnny Depp.


Pozrite sa na video od českého Total filmu priamo z červeného koberca v Karlových Varoch.



Depp na festivale predstavuje snímky rovno dva, píše Total film - ním produkovaný dokument Hrniec zlatiek: Pár drinkov o spevákovi kapely The Pokes, a svoj posledný herecký počin, dráma Minamata, pričom všetky projekcie s jeho účasťou sa beznádejne vypredali v priebehu niekoľkých málo sekúnd. Pred hotelom Thermal sa kvôli možnosti uvidieť z niekoľkých desiatok metrov hercov chrbát tlačili po niekoľko hodín obrie zástupy ľudí.

Jožo Ráž prehovoril. Prekvapivá VÝZVA fanúšikom
Legendárny slovenský spevák Jožo Ráž sa podľa portálu Báječná žena v poslednom čase neskrývane utieka k viere. Zrejme na to poukazuje aj jeho nová nádherná pieseň. Čítať ďalej
05 | 09 | 2021 | Ivan Mihale


Deppovo pozvanie verejnosť zaskočilo najmä kvôli jeho extrémne škandalóznej súčasnosti. Opäť sa tak v spoločnosti rozhorela stará debata o možnosti oddeľovania umeleckého diela od jeho tvorcu. Sami organizátori ku kauze uviedli, že sa u svojich klientov nepozerajú len na prípadné súčasné kauzy, ale na ich filmársku kariéru ako celok.

Čiastočne kvôli tomu bolo preto tak prekvapujúce, že sa zrazu objavil na zozname hostí tohtoročného festivalu v Karlových Varoch. Jeho herecké portfólio mu samozrejme nikto uprieť nemôže, v jeho aktuálnej situácii sa ale zo strany festivalu rozhodne jedná o riskantné voľbu.

Ako je však na reakciách publika karlovarského festivalu vidieť, kontroverzie ohľadom účasti Deppa   celkovú atmosféru festivalu príliš nenarušujú. Bude teda zaujímavé sledovať, ako sa na tento ročník bude spomínať s odstupom času.

Uhrík: médiá na Slovenku? Klamú, klamú a znova klamú
„Všetci ľudia nie sú hlúpi a čoraz viac si všímajú, že sú účelovo klamaní. Nielen takzvanými štandardnými politikmi, ale aj štandardnými masmédiami. Preto Poliaci presadzujú zákon, aby poľské médiá nemohli vlastniť Američania. Preto Maďari a ďalšie... Čítať ďalej
06 | 09 | 2021 | Petra Demková