Strmý pád podpory donútil Čaputovú obliecť si kroj a zverejniť vyretušovanú fotku
05 | 09 | 2021 I Peter Sulek
Prezidentka Čaputová sa svoj strmý pád podpory pokúsila zastaviť priehľadným marketingovým ťahom. Jej situácia je natoľko zlá, že ju donútila obliecť si kroj a vyretušovanú fotku zverejniť na sociálnej sieti. Ani to jej už ale nepomôže.

Dobrý marketing ju dostal do čela štátu. Teraz sa poradcovia okolo prezidentky v zúfalej snahe zachrániť posledné zvyšky Čaputovej podpory rozhodli navliecť ju do kroja a fotku spoločne s emotívnym príbehom zverejnili na sociálnej sieti. Počas prezidentskej kampane sa im podobný ťah osvedčil. Tak dúfajú, že to vyjde aj teraz.
Keď je zle, obleč si kroj

Po tom, čo prezidentka Čaputová zmarila referendum a na tohtoročných oslavách SNP v Banskej Bystrici ju ľudia hlasno vypískali, je zrejmé, že jej podpora je v troskách.

Marketingoví odborníci vedia, že v takýchto chvíľach vždy pomôže, keď sa politik v problémoch navlečie do kroja a zahrá tak na ľudovú nôtu. Slováci totiž svoje ľudové zvyky a tradície milujú a nedajú na ne dopustiť. Politik v kroji teda ide na istotu.

Počas predvolebnej kampane tento marketingový ťah Čaputová už využila, keď navštívila ikonické Čičmany. Teraz jej to však už nepomôže. Dôveru a podporu ľudí už nenávratne stratila.

Zadýchanú Čaputovú v rúšku ľudia počas čítania prejavu hlasno vypískali
Zmarila referendum, teraz ľudia prezidentku Čaputovú na oslavách 77. výročia SNP v Banskej Bystrici vypísakli. Piskot neprehlušili ani policajné sirény. Svoj prejav čítala po celý čas v rúšku. Čítať ďalej
29 | 08 | 2021 | Peter Sulek

Trápne a priehľadné divadlo

Status Zuzany Čaputovej:

“Ručne ušiť kroj, to sú hodiny a hodiny roboty, pekne steh za stehom..." povedala Danka Tropeková, autorka tejto krásnej vestičky, alebo brúcniku, ako ho v Oravskej Polhore nazývajú.
Brúcnik je pre mňa nie len pekným darčekom, ktorým ma potešili Oravčania na mojej nedávnej pracovnej ceste, ale najmä zhmotnenou spomienkou na pracovitých a vytrvalých ľudí z tohto regiónu.
Pani Danka sa k šitiu krojov dostala pred desiatimi rokmi úplnou náhodou, vďaka jej dcére, ktorá sa začala venovať folklóru. Keďže potrebovala vlastný kroj, rozhodla sa, že jej ho ušije sama. "Keď ho teraz po rokoch vidím, dobre sa na ňom zasmejem", spomína. Dnes už vyšíva na kroje vlastné prvky a ornamenty a každý jeden kroj je jedinečný.
S pani Dankou som sa pri odovzdávaní kroja nestretla, keďže bola na vopred plánovanej ceste v zahraničí. No sľúbila som fotku. Chcem sa takto poďakovať jej a každému, kto uchováva naš krásny slovenský folklór.

Zuzana Čaputová zdroj: Facebook


Taraba: Čaputová robí hrubý a nezákonný nátlak na prokuratúru, navádza na trestný čin
Podľa poslanca NR SR Tomáša Tarabu sa prezidentka Zuzana Čaputová dopustila navádzania na trestný čin. Za spôsob, akým sa ozvala, by na ňu podľa Tarabu USA spustili proces odvolania. Napísal to na v príspevku na sociálnej sieti... Čítať ďalej
29 | 08 | 2021 | Tibor Sipos