Bittner: Žilinka to politikom vysvetlil presne tak, ako sa to očakáva od generálneho prokurátora!
05 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Kroky generálneho prokurátora Maroša Žilinku, ktorý sa postavil niektorým „americkým“ politikom so slovenskou visačkou, hodnotia kladne mnohí ľudia. Patrí medzi nich aj bývalý kandidát na poslanca za stranu Smer Richard Bittner.


Maroš Žilinka si urobil nepriateľov najmä v radoch koaličných politikov, ktorí zrejme zabudli, že tento človek by mal byť v prvom rade od nich nezávislý. A to sa aj snaží byť, lenže práve to „novodobým demokratom“ nevonia. Naopak, kladne sa na jeho kroky a vyjadrenia pozerá v statuse aj Richard Bittner, kandidát do parlamentu za stranu Smer-SD.
Ak niekto nevidí do spisov, mal by radšej dva krát zvážiť, čo povie!

Generálny prokurátor Maroš Žilinka to podľa Bittnera povedal presne tak, ako sa to očakáva od generálneho prokurátora! „Ja som ako generálny prokurátor neskladal sľub na ústavu s tým, že budem bojovať za očistu niečoho, za boj proti oligarchom a niečo podobné. Ja som skladal sľub na úplne niečo iné. Na to, že som verný Slovenskej republike a že budem dodržiavať a ctiť si ústavu, ústavné zákony, zákony a náležitým spôsobom vyhlásené medzinárodné zmluvy a že budem presadzovať a uplatňovať zákony.“ A tu niekde sa začína jeho problém, ktorým sa, ktovie prečo, zaoberá aj prezidentka Zuzana Čaputová.

&id=106511407574238

„Čítam a pozerám média ako zaútočil na prezidentku. Ja sa pýtam ako zaútočil na prezidentku? Tým, že poukázal na jej nevzdelanie?" pýta sa Bittner. A dodáva: „Prezidentke odkázal, že by si nemala vyjadrovať ku skutku bez znalosti uznesenia, bez znalosti spisu a skutkových okolností. Tak snáď to prezidentka pochopí!“ Richard Bittner tiež verí, že média pochopia, že ak niekto nevidí do spisov, mal by radšej dva krát zvážiť čo povie! A nie bez potrebných znalostí rozprávať, čo si myslí.

GP Žilinka sa nenechal zastrašiť a tvrdo skritizoval Čaputovú, médiá a politikov
02 | 09 | 2021 | Peter Sulek

Držte sa a nedajte sa týmto nevzdelancom a vrahom ovplyvniť

Na stranu generálneho prokurátora Maroša Žilinku sa v diskusiách v drvivej väčšine postavili aj bežní ľudia. „Konečne jeden múdry človek, čo sa nebojí povedať pravdu,“ píše Mária Šimkovičová. „Pán JUDr. Žilinka ste u mňa káder. Vidno, že právu a ústave ste verný a hlavne spravodlivý. Nedajte sa zdegenerovať fašistami. Sme s vami a vydržte v tom, čo ste začali. Česť vám,“ odkazuje Ján Dzugas. „Konečne sa niekto vzoprel psychopatom,“ pochvalne hodnotí Elena Mihová. „Držte sa a nedajte sa týmto nevzdelancom a vrahom ovplyvniť. Teraz sa im nepáči, že nerobíte tak, ako tá zberba píska. Držím palce,“ píše v diskusii Jano Nemčok.

Ide Žilinkovi opäť o život? Pri dome si našiel rozsypané klince s cieľom zastrašiť ho
Chce generálnemu prokurátorovi Marošovi Žilinkovi opäť niekto siahnuť na život? Táto otázka je na stole po jeho posledných krokoch, ktorými doslova rozbúril našu politickú scénu. Ako sám priznal, okolo neho sa začínajú diať čudné veci. On sa ale... Čítať ďalej
04 | 09 | 2021 | Jozef Uhlarik


„A už chcú dať na Pčolinského znovu obžalobu a preto, aby sa nedostal von, chcú zmeniť právomoci generálneho prokurátora. Aby o tom rozhodoval len súd a ten majú pod palcom. Je mi z nich zle,“ netají Silvia Andová. „Je to človek, ktorého si vážime, a že nehrá nôtu vláde, tak je nepohodlný pre nich, ale my ľudia musíme si ho vážiť, že sa nepodal tejto zločineckej vlády a nebojí sa ich. Má vzdelanie a vie, čo si môže dovoliť a nie ako táto chamraď, čo len na seba mysli,“ konštatuje Mária Žáková. „Prezidentka ani politici nemajú čo nahliadať do spisov to nie je ich robota!“ myslí si Mário Cerovský.

Lipšicov chliev musí čistiť Žilinka. Čo tak poslať Lipšica tam, kam patrí? (Judita Laššáková)
Komentár Judity Laššákovej (Facebook) Čítať ďalej
31 | 08 | 2021 | Gabriel Matta