Ziolkovský podporil Záborskú. Ocenil jej vytrvalosť napriek útokom a zosmiešňovaniu od liberálov
04 | 09 | 2021 I Petra Demková

Podpora známeho kňaza neprekvapuje. Dnes však už aj niektorí duchovní radšej mlčia, ako by si mali pohnevať liberálov, či médiá hlavného prúdu. Ziolkovský otvorene podržal poslankyňu Záborskú a postavil sa za jej novelu v ktorej ide o ochranu nenarodených detí.


„Poslankyňa Anna Záborská predložila v parlamente návrh zákona, ktorý jednoznačne zlepšuje situáciu žien v požehnanom stave, ktoré sa ocitli v zlej sociálnej situácií a ich (ešte) nenarodených detí. Treba oceniť jej vytrvalosť, s ktorou sa usiluje o reálnu zmenu súčasného absurdného stavu. Napriek útokom a zosmiešňovaniu zo strany liberálnych médií a rozličných ideológov za tzv. "slobodu voľby",“ vyjadruje solidaritu poslankyni známy kňaz.

„Odporcovia zákazov potratov vždy na prvom mieste pripomínajú, že treba riešiť situáciu žien v požehnanom stave v núdzi. Majú pravdu, že treba docieliť stav, aby žiadna žena nemusela o potrate vôbec uvažovať,“ pritakáva Ziolkovský.

AKTUALITA: Organizátori ustúpili, na pápeža sa dostanú aj neočkovaní!
Tak predsa! Organizátori ustupujú! Na pápeža sa budú môcť prísť pozrieť aj tí, ktorí sa nedali očkovať. Aktualitu prináša portál HN. Čítať ďalej
04 | 09 | 2021 | Petra Demková


„Kvalita civilizácie sa posudzuje podľa postoja k najslabším. Nenarodené deti sa nevedia brániť. Ich životy nezachránime len deklarovaním, že sme za život, ale vytrvalým úsilím v rodinách, samosprávach, v parlamente, aby to ich mamy mali pri rozhodovaní ľahšie,“ myslí si riaditeľ Katolíckeho biblického diela.

Nasleduje výzva: „Obraciam sa s apelom na poslankyne a poslancov; zvlášť tých, ktorí sa hlásia k prolife myšlienkam alebo o ktorých je známe, že pochádzajú z konzervatívneho a kresťanského prostredia, aby podporili tento návrh zákona. Nech sa ochrana matiek v núdzi a ich nenarodených detí nestane miestom politických obchodov a politikárčenia. Ide o veľmi veľa.“

„Modlime sa za zákonodarcov, aby túto skúšku svedomia zvládli. Aj my ich podporme a povzbuďme, nech vedia, že v tom nie sú osamotení. Naša modlitba, osobné povzbudenie, ale aj verejná podpora tejto legislatíve sú dôležité. Každý môžeme svojim dielom prispieť ku zmene. Tak nech to vyjde,“ uzavrel svoj príspevok na sociálnej sieti kňaz spišskej diecézy.

Bohaté "teplé" aktivity financujeme z nášho všetci. Prispel aj minister školstva
Pride je festival na podporu ľudí s inými sexuálnymi preferenciami, ako je tá väčšinová heterosexuálna. Nič však nie je zadarmo. Čítať ďalej
04 | 09 | 2021 | Ondrej ŠTEFIK