Škandál: V nemocnici odmietli ošetriť od bolesti kričiace 7-ročné dieťa lebo nemalo test! Tvrdí doktor Janco
04 | 09 | 2021 I Jozef Uhlarik

Slovenské zdravotníctvo je choré. Nie však doslovne, ale mentálne. A postaral sa o to nie koronavírus, ale ľudia, ktorí tento rezort vedú a tiež niektorí, ktorí v ňom aj pracujú. Svedčí o tom aj príbeh, ktorý na sociálnej sieti zverejnil doktor Andrej Janco.


Slovensko sa úplne pobláznilo nielen očkovaním, ale aj testovaním. Niektorí lekári a zdravotníci to ale už skutočne preháňajú. Prezident Slovenskej lekárskej únie špecialistov doktor Andrej Janco v statuse zverejnil príbeh, nad ktorým zostáva normálne zmýšľajúcemu človeku rozum stáť.
Nielenže sa spreneverili svojej prísahe, ale dopustili sa aj trestného činu

Doktor Jančo hneď v úvode priznáva, že dnes mu volala pacientka z Prešova, ktorá má 7-ročného syna. Ten má bolesti v kolene už asi mesiac, ale teraz sa zintenzívnili natoľko, že chlapec doslova kričal od bolesti. „Vyšetriť ho však odmietli s tým, že nemá test!!!!!!“ opisuje Janco situáciu, ktorú mu prezradila zúfalá chlapcova matka.



„Zdravotníci! Uvedomte si, že týmto ste sa nielenže spreneverili svojej prísahe, ale dopúšťate sa aj trestného činu!!“ upozorňuje šéf Slovenskej lekárskej únie špecialistov svojich kolegov. „Žiadam všetkých zdravotníkov, aby odmietli nariadenia, ktoré zabraňujú prístup pacientov k zdravotnej starostlivosti!!!!“ vyzýva na záver statusu Andrej Janco.

Šokujúci objav nemeckých lekárov. Prečo TOTO Slovákom nikto nepovie? (VIDEO)
Vedci a lekári vo svete už objavili mnohé zaujímavosti týkajúceho sa Covidu, na Slovensko sa ale prezentujú iba také, ktoré sa hodia naším mocipánom a ich prisluhovačom. No a pravda, a všetkou čo s ňou súvisí, je až na druhom mieste. Na prvom sú,... Čítať ďalej
27 | 08 | 2021 | Jozef Uhlarik